Din oras

Alba ca zapada de proasta si Forky cel batanau

Forky e trecut bine de 50 de ani si are toate ingredientele unui ratat: nu are copii, da la buci la o corporatista urata ca frigiderele Beko, nu stie scrie romaneste si, spre deosebire de ta-su, care i-a lasat un pamant valoros, el nu va lasa nimic pe pamant: nici avere, nici plozi, nici opera.

Are si pacatul asta ca obsedat sexual si fura din librarii.

La cat e de urat si la cum i se uleieste saliva baloasa pe dintii de plastic, e de mirare ca gaseste totusi prostance pe care sa le arda. In circuitul aspru al naturii, Forky e totusi evoluat, caci mai sunt si lombrozieni obezi precum Basilica Manuela care nu au cunoscut niciodata binefacerile incredibile ale vaginului (dar si aici Dumnezeu lucreaza, fiindca e bine ca nu se va reproduce niciodata un asemenea specimen de retard).

In fine, sa nu ardem prea mult caloriile, se pare ca Forky a reusit sa agate una dintre cele mai celebre necunoscute dieteticiene din oras, o blonda incercanata ce vindea acum 15 ani seruri pentru crescut sprancene, si ea o frustratica cu mother issues. Ba, dar nu credeti ca, intr-o zi, cand corporatista foarte urata era plecata de acasa, dieteticiana s-a dus in pasarica goala, acoperita doar de un blanoc de neam prost de culoare alba si cizme rosii, la Forky, coborand langruos din taxi si dandu-i la baiat sa pape din savarina data inainte cu edulcorant.

S-a haladit Forky, dar sigur, intre prosti, sexul nu e ilegal. Insa nu a avut curajul fatal sa o paraseasca pe mami, care construise din banisorii ei munciti o casuta frumoasa pe terenul valoros al lui socru’. Insa corporatista cea urata, asa cum fac toate uratele inselate, s-a prins ca Forky respira melancolic si i-a pus in vedere ori sau ori. Coincidenta trista, si dieteticiana s-a prins ca Forky nu e un sofisticat, asa cum dorea ea, asa ca si-a cautat alt carbaxan in alta parte, parasindu-l pe batranelul Forky si lasandu-l iremediabil cu aceeasi urata.

M-am gandit mult la povestea asta si, desi sunt foarte, foarte destept, nu imi dau seama care dintre cei trei e cel mai prost. Mi se pare ca nu e nicio diferenta.