Justitie

Al patrulea val de percheziții la Penitenciarul Gherla. Deținuții încalcă legea după bunul plac

UPDATE: În urma perchezițiilor au fost ridicate două telefoane mobile și două cartele SIM. 

Surse din cadrul Penitenciarului Gherla ne-au făcut dezvăluiri despre relații dintre angajați ai penitenciarului și deținuți, total în afara legii și tolerate de conducerea instituției. În ultima perioadă au curs denunțurile despre problemele de la pușcarie, iar în această dimineața a avut loc un nou val de percheziții, comandat de polițiștii de la Iași. Și de această dată se caută telefoane pe care deținuții le-au folosit pentru a obține bani prin metoda Accidentul. 

Penitenciarul pare să fie la comanda câtorva interlopi cu pedepse mari, care obțin beneficii halucinante: plimbări în afara programului, internări medicale la Cluj-Napoca (cu perioade lungi de internare) și în special telefoane mobile proprii!!! 

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului de Investigați Criminale al Poliției Municipiului Iași au efectuat trei percheziții în Penitenciarul Gherla, în cazul unui dosar penal pentru înșelăciune prin metoda Acidentul”, confirmă cei de la IPJ Iași.

Reamintim că în urmă cu aproximativ două luni, în locuința unui angajat al Penitenciarului Gherla au fost descoperite mai multe telefoane mobile și tablete electronice, împachetate separat în folii transparente și etichetate. Respectivul, Gabriel Pop, a fost arestat preventiv pentru luare de mită, măsura prelungită și în prezent. 

Citește și: Angajat al Penitenciarului Gherla, propus pentru arest preventiv pentru MITĂ într-un dosar cu trafic de etnobotanice pentru deținuți

Al treilea val de percheziții la PENITENCIARUL GHERLA. Deținuții dădeau țepe prin metoda ACCIDENTUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *