Din oras

Al doilea nume care pica de pe lista Electric Castle

Dupa DJ Rusko, un al doilea  nume de pe lista artistilor confirmati anul acesta pentru Electric Castle Festival anunta ca nu mai ajunge la Bontida. Reprezentantii festivalului au anuntat, in urma cu cateva minute, ca Rangleklods nu va mai veni la Electric Castle

Din pacate, va dam mai departe un mesaj venit din partea managementului celor de la Rangleklods, postat recent pe pagina lor oficiala”, au scris reprezentantii EC.

“Salut, dragi participanti la Festivalul  Electric Castle,

Ne pare rau sa va anuntam ca nu vom putea ajunge la festival din cauza unor dificultati logistice neprevazute. Ultima noastra calatorie in Romania a fost minunata si am fi fost super incantati sa venim iar, dar uneori nu totul iese asa cum vrem noi. Speram sa revenim in Romania foarte curand. Sa aveti parte de un festival minunat si o vara la fel”.

Daca in cazul lui DJ Rusko organizatorii au gasit un inlocuitor, pe DUB FX, de data aceasta, nu au niciun nume de rezerva.

“Incercam din rasputeri sa gasim un inlocuitor pentru ei si sa rezolvam aceste situatii neprevazute. Speram sa ne revedem cu ei la editia viitoare a festivalului!”, au anuntat organizatorii Electric Castle. 

Rangleklods trebuia sa urce pe scena sambata, in a treia zi de festival, de la 1.30 am. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *