Afacerea zilei

Ai PROBLEME cu instalatiile termice si sanitare? Mesterii de la Mad Instal "te rezolva" prompt si eficient!

Mad Instal s-a infiintat in 2013, dar echipa lucreaza in domeniu de 15 ani. Sunt 6 instalatori si un inginer, iar cei care au avut ocazia sa colaboreze cu ei spun ca sunt seriosi si de incredere.

Firma de instalatii termice si sanitare Mad Instal deserveste persoane fizice si juridice din judetul Cluj si din tot Ardealul. Toate lucrarile beneficiaza de o garantie de 2 ani si service postgarantie si respecta toate standardele impuse de lege.

Personalul este calificat si face tot ce tine de tevi, calorifere, robineti, apometre, bransamente, dar si lucrari mai complexe, cum ar fi cazane pe lemne, pompe de caldura, incalzire in pardoseala sau in perete, panouri solare.

„Lucram doar cu furnizori de incredere, renumiti, cu peste 100 de ani de experienta in producerea de material de instalatii, cum ar fi Purmo, Uponor, Rehau. Uneori, oamenii incearca sa iasa cat mai ieftin, alegand solutii de compromis, care in timp se dovedesc investitii proaste”, avertizeaza Mircea Costin, fondatorul Mad Instal.

Comenzi au tot anul, la apartamente, case, vile, cladiri office sau hale. Majoritatea clientilor ajung la ei prin recomadari de la cei multumiti de calitatea lucrarilor efectuate de mesteri. Chiar si dupa expirarea perioadei de garantie, daca sunt solicitati, baietii remediaza problema fara costuri suplimentare.

„Multi clienti multumiti ne recomanda, iar acest fapt ne ajuta sa avem o continuitate”, spune Mircea Costin, proprierarul Mad Instal.

Fiecare lucrare este bine documentata, se face pe baza unui proiect si toate informatiile necesare sunt stocate in baza de date, impreuna cu poze relevante. Daca se fac modificari ulterioare, se pot verifica aceste informatii pentru a nu deteriora instalatia existenta.

Specialistii Mad Instal au cateva recomandari pentru utilizatori:

Unde exista calorifere de fonta, instalatia trebuie spalata macar o data la 5 ani, pentru ca fonta face depuneri care pot afecta functionarea centralei.

Dupa 3-4 ani, in cazul incalzirii in pardoseala, se recomanda o revizie care consta in verificarea functionarii debitmetrului, a calitatii apei din instalatie.

La panourile solare, dupa 5 ani, glicolul isi pierde calitatile de antigel si trebuie completat sau inlocuit.

Aceste verificari au rolul de a va scuti de neplaceri mari și de costuri si mai mari, pentru ca previn deteriorarea centralei si asigura buna functionare  a instalatiei.

Echipa Mad Instal poate fi contactata la numerele de telefon 0264.460.826 sau 0746.906.136.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *