PubliNews

AI COPII? Spectacole și emisiuni la tine acasă! ZERO PLICTISEALA!

Opera Comică pentru Copii s-a aliniat măsurilor luate de autorități, iar din responsabilitate față de miile de spectatori mici și mari, a adoptat încă din primul moment o strategie de difuzare online a spectacolelor proprii și a unor emisiuni educativ-distractive. 

Aplicația Opera Copiilor, disponibilă la adresa www.operacomica.ro, cuprinde spectacolele proprii cu o valoare dovedită în timp și emisiuni educative adaptate pentru aceste vremuri.

Este vorba despre spectacole de operă, operetă, balet și musical, extrem de valoroase și apreciate de sute de mii de spectatori care au trecut pragul Operei Comice pentru Copii în ultimii ani. Muzica inestimabilă, calitatea garantată a producțiilor, adaptabilitatea și disponibilitatea platformei sunt ingredientele care aduc bucurie și bună dezvoltare copiilor! Investiția este minimă raportată la beneficiul uriaș obținut, doar 1 leu / zi, chiar și mai puțin, la abonamentele pe 3, 6 sau 12 luni și oferă acces nelimitat pentru fiecare familie la toată biblioteca de spectacole și programe.

Iar primele trei zile sunt gratuite, tocmai pentru a testa varietatea și valoarea spectacolelor.

 

 

„Știm că această platformă nu va putea înlocui atmosfera minunată din sălile de spectacol, din foaier, din curtea și din atelierele noastre, dar promitem să revenim cât de curând va fi posibil și abia așteptăm să vă revedem cu mic, cu mare la Opera Comică pentru Copii! Până atunci, ne dorim să ținem legătura ONLINE și sperăm să duceți vestea mai departe, astfel încât să aducem bucurie în cât mai multe case ale românilor din țară și străinătate, în aceste vremuri de încercare și curaj”, a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

 

 

Opera Copiilor a ajuns la copiii din mediile vulnerabile 

 

 

Varianta ,,gift subscribe”, un fel de ,,bilet în așteptare” oferă posibilitatea oamenilor generoși să doneze abonamente unor copii din medii defavorizate, precum: spitale de copii, case de copii sau centre familiale din România. iar Opera Comică pentru Copii va dubla cadoul, astfel încât să existe din ce în ce mai mulți beneficiari. 

 

Un prim exemplu este societatea FEQS Group care a oferit 100 de abonamente în Aplicația Opera Copiilor, iar acestea au ajuns la Asociația Sf. Spiridon, DGASPC Sector 4, Fundația FARA din Suceava, Centrul de recuperare Rafael din Popești-Leordeni, Secția de pediatrie de la Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon și altele. 

Oricine poate contribui la succesul acestei campanii, prin achiziționarea unui card cadou pe aplicație.

 

Alături de copiii cadrelor medicale 

 

 

Din respect și devotament față de cadrele medicale și personalului auxiliar din spitale, căci doar datorită acestora vom putea reveni în sălile de spectacole, Opera Comică pentru Copii oferă pe perioada stării de urgență, acces gratuit la toate programele din aplicația Opera Copiilor. Pentru a obține acces gratuit în aplicația Opera Copiilor se completează un formular special, iar apoi cadrele medicale vor primi pe adresa de e-mail datele necesare pentru intrarea în cont: bit.ly/ÎnscriereCadreMedicale .

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, ,Atelierele ,Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, tururile ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat”, Aplicația ”Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania ,,Alo, Opera Copiilor?” etc. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *