Vocea ta

Aglomerație mare la Salt Resort Cojocna! Distanțarea socială, apă de ploaie. Sau de piscină

Clujenii care au vrut să își petreacă astăzi o zi liniștită la Salt Resort Cojocna au reclamat aglomerația din această locație, unde distanțarea socială pare doar o glumă bună:

„Eu ieri am făcut o rezervare pentru Cojocna Salt Resort, resortul acesta privat de la Cojocna. Am făcut rezervare și am întrebat dacă au distanțare între șezlonguri, am vrut să vin să petrec o zi cu familia. Mi-au spus că da, m-au asigurat că totul este ok, mi-au spus că până la ora 11 să fiu aici.

Am fost până la ora 11 aici, când am ajuns am întâlnit o situație halucinantă: nu numai că toate locurile erau ocupate, fără să aibă niciun fel de distanțare, dar când i-am întrebat cum își permit să facă lucrul acesta, plus că este foarte multă lume la coadă, care așteaptă, mi-au spus că nu e niciun fel de problemă, că mai aduc șezlonguri! 

Domnule, voi ce faceți aici?! Îi puneți pe toți oamenii unii peste alții, chiar nu vă interesează de sănătatea oamenilor? Chiar nu vă pasă de nimic?! Dacă veniți aici să vedeți ce este, vă îngroziți! 

Vă trimit și câteva poze. Cam așa arată acum și lumea tot vine și intră:
Salt Resort-ul acesta este privat, ar trebui să aibă niște condiții, să fie de o anumită factură, plus că, în fața toaletei, au pus niște scaune, nu poți să mergi să folosești toaleta. Toaletele sunt blocate.

Pur și simplu am ajuns aici, după ce ieri am fost asigurat că voi găsi locuri, și era foarte multă lume. Acum, în situația asta, când am văzut ce se întâmplă, am și hotărât să plecăm acasă!

Intrarea este 40 de lei de persoană pentru adulți și 30 de lei pentru copil, sunt niște costuri ale intrării, plus costul până aici. Iar ei nu au niciun fel de problemă, ei sunt foarte relaxați, că mai aduc șezlonguri! Doamnă, sunt mai multe șezlonguri decât anul trecut! Unde le mai puneți?! Este ceva incredibil! Ce 2 metri între ele? Nu e nici un metru între ele! Nu e normal să îți faci rezervare și să fii lăsat baltă când vii aici”, a sesizat L.B., cadru universitar la UBB.

Ziar de Cluj i-a contactat pe reprezentanții Salt Resort Cojocna, pentru a vă oferi și punctul lor de vedere în privința situației reclamate mai sus:

„La noi se respectă distanța de 2 metri, însă ei nu respectă, își duc șezlongul dintr-o parte în alta. Asta este problema. Nu poți să obligi un om să nu se mute în cealaltă parte. Găsim numărul 8 în partea cealaltă a plajei. Deci, nu putem să ne luptăm cu oamenii!

La capacitatea noastră de 900 de locuri, avem doar 400 de rezervări, deci mai puțin de jumătate. Și toată lumea vine cu rezervare. Chiar acum am trimis 50 de oameni înapoi, de la poartă”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Mirela Tecar.

Concluziile poate ar fi bine să le tragă DSP Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *