Afacerea zilei

Afaceri de 11,6 milioane de euro in primele 6 luni ale acestui an pentru EBS Romania

Furnizorul de servicii si solutii software EBS Romania a inregistrat in primele 6 luni ale acestui an o cifra de afaceri de 11,64 Mil euro, in crestere cu 12,4 % fata de perioada similara a anului trecut.
 
“Trendul ascendent din anii anteriori a continuat si in primele 6 luni ale acestui an. Pentru anul 2015 am bugetat o crestere de 25,6 % la nivel de an, ceea ce inseamna o cifra de afaceri de 27,7 mil euro pentru 2015”, declara Daniel Metz, CEO EBS Romania.
 
Factorii determinanti in aceasta directie au fost diversificarea proiectelor derulate in cadrul grupului (extinderea gamei de servicii, implicarea in proiecte de anvergura, de complexitate ridicata și pe perioada indelungata) precum si demararea unor parteneriate cu subsidiare ale grupului mama din alte tari, precum Anglia.
 
In a doua jumatate a anului echipa EBS isi doreste atingerea unei ponderi de 40% a business-ului in cadrul grupului din totalul cifrei de afaceri. In acelasi timp vor amplifica activitatile de vanzari indeosebi in segmentul producatorilor de software de tip enterprise, din strainatate.

Pe piata locala isi doresc extinderea portofoliului de clienti SAP si Clarvision ERP. Un viitor accelerator de business pe piata locala este si zona serviciilor de tip Embedded, in industria producatoare de componente auto din România.
 
Echipa EBS a depasit in luna iulie 700 de membri. Pentru a doua jumatate de an isi propune angajarea a inca 100 colegi noi.
Posturile disponibile la ora actuala in EBS sunt: Transition Manager, Operational Manager, Service Manager, programatori Java, programatori .Net, programatori ABAP, programatori Cobol, consultanti QA, programatori Embedded.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *