Din oras

Afacere fara concurenta: un tanar din Cluj, primul plimbator de catei autorizat din oras

O afacere inedita prinde contur la Cluj: un tanar student si-a ales un job surprinzator – plimbator de caini, cu acte in regula. S-a inscris la Registrul Comertului ca persoana fizica autorizata, iar in mai putin de o saptamana va putea sa lucreze legal. Initiativa are sanse mari de succes, in conditiile in care multi proprietari sunt prea ocupati pentru a-si plimba cainii, iar concurenta practic nu exista.

Palfi Joseph este student la Facultatea de Teatru si Televiziune. Pentru ca sansele sa-si gaseasca un loc de munca erau destul de mici, s-a gandit sa infiinteze propria ei afacere: plimba cainii celor care nu au timp pentru asta.

“Imi plac cainii foarte mult. De fapt, ii ador. Nu am mai vazut in Cluj asa ceva, adica nu legal. Mai sunt oameni care plimba caini, dar nu am auzit pe nimeni sa faca asta in mod legal, pe firma sau PFA. Eu chiar vreau sa incep o afacere serioasa”, spune tanarul.

Ideea i-a venit dupa ce a vazut ca in alte orase ale Europei plimbatul cateilor e o afacere infloritoare.

In Budapesta si Berlin merge foarte bine treaba asta. Si oamenii eu nevoie de un astfel de serviciu, pentru ca multi nu au timp sa-si plimbe cainii pe atat cat ar avea ei nevoie. Aici intervin eu – ajut, fac ce imi place si pe langa asta mai sfac si un banut, dar asta nu in primul rand”, rade el.

Deocamdata, isi promoveaza activitatea cu fluturasi sau cu afise si pe retelele de socializare.

Iti iubesti cainele? Esti prins la munca si nu ajungi acasa sa-l plimbi? Ai vrea sa fie plimbat de mai multe ori pe saptamana, si sa se joace mai mult? Atunci poti sa ne contactezi pe noi! ingrijire professionala! Putem sa-ti plimbam cainele in fiecare zi si in fiecare ora. Putem veni si la domiciliu. Poate fi de talie mica sau mare, noi o sa avem grija de cainele dumneavoastra. Sa ne sunati cu incredere!”, asa suna anuntul Walking Dog, prima afacere legala de plimbat catei din Cluj-Napoca.

Tanarul are si tarife pentru plimbatul cainilor, destul de accesibile. Iar pentru clientii fideli, care isi vor face abonamente, va aplica reduceri. In plus, mai spune el, afacerea lui o sa acopere tot orasul. E dispus sa mearga in orice cartier al Clujului, la orice ora, pentru o plimbare alaturi de cel mai bun prieten al omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *