Din oras

Aeroportul Internaţional Cluj anunta frecvente suplimentare Wizz Air pe ruta Cluj-Napoca – Bucuresti – Otopeni

Scris de 786

Vesti bune pentru clujeni. Compania aeriana Wizz Air a anuntat faptul ca, incepand cu programul de iarna 2016, va suplimenta numarul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – Bucuresti Otopeni, introducand 3 frecvente noi de operare pe saptamana.

In completarea celor 6 frecvente saptamanale anuntate in 19.01.2016 pentru ruta interna Cluj-Napoca – Bucuresti, care va fi operata de Wizz Air incepand cu 22.07.2016, operatorul aerian a anuntat ca va suplimenta frecventele pe aceasta destinatie in zilele de luni, miercuri si vineri, incepand cu 31.10.2016. Programul de operare va fi dupa cum se vede mai jos.

De asemenea, cu privire la acest program de operare si Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Marius Minzat, s-a aratat incantat.

 “Ne bucuram sa vedem faptul ca ruta Cluj-Napoca – Bucuresti este tot mai atractiva pentru operatorii aerieni. Suntem convinsi ca noile frecvente propuse de Wizz Air vor fi apreciate atat de mediul de afaceri, cat si de ceilalti pasageri ai Aeroportului International Avram Iancu Cluj”, a afirmat el.

Cu ocazia introducerii acestor frecvente suplimentare, domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului International Cluj a facut cateva precizari.

“Consideram ca exista un potential de piata ridicat pentru zborurile pe segmentul intern, ceea ce a dat nastere la o concurenta sporita intre operatorii aerieni. Mai multi operatori aerieni aduc mai multe optiuni de calatorie si implicit preturi mai bune pentru pasagerii aeroportului”, a spus acesta.

In anul 2016, compania aeriana  Wizz Air va mai demara de pe Aeroportul International Cluj noi zboruri spre 4 destinatii internationale, dupa cum urmeaza: Berlin-Schoenefeld (Germania, 3 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) si Alicante (Spania, 24 iulie 2016). 

Foto: emaramures.roULTIMA ORĂ

 • Acum 40 mins In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 2 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 2 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 3 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 3 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 4 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 4 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 5 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 5 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 6 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
 • Acum 6 hours In vizor
  “Krónika” consemnează declaraţia protopopului reformat al “Ţării Călatei”, István M. Vincze: “La noua grădiniţă din Huedin pot veni şi copiii români, dar limba de predare este limba maghiară”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE