Rautacisme

Adrian Tomsa, sageata lui Teszari, are tratament preferential la Telekom si RDS: postul cu grafica de anii '80 Profit.ro va intra direct in grilele celor doi operatori! NCN este blocat pe RDS de Tomsa?

Consiliul National al Audiovizualului vorbeste in punga de ani de zile despre dominatia si tupeul RDS care refuza sa bage presa audiovizuala locala in retele si care isi bate joc de licentiatii national amanandu-i fara motive pertinente. Din nefericire, este inexplicabila lipsa de instrumente din partea CNA pentru a-i aduce la norma pe operatorii de cablu.

NCN, detinator al unei licente NATIONALE audiovizuale, a facut demersuri oficiale inca din luna ianuarie 2018 pentru a intra pe RDS (si nu gratis). Am fost refuzati mereu fara motive. 

Brokerii de influenta pentru blocarea noastra? Zoltan Teszari si sageata sa, Adrian Tomsa.

Insa pentru mizeriile lor editoriale – non jurnalistice pana la capat – s-a gasit mereu loc in grilele RDS.

Cel mai recent exemplu este penibilitatea de televiziune de business Profit.ro, lansata de Tomsa recent cu o grafica din pleistocen si fonturi din anii 1980 toamna. Pentru pseudo postul asta de business (Orlando, Money Channel a murit de multi ani, dar ce post era! de la grafica pana la continut!), s-a gasit foarte repede loc pe Telekom si RDS, fiindca nu e asa, Adita Tomsa stie sa isi faca parte in ambele retele jongland cu drepturile de teve pe fotbal si cu alte cele.

Chiar, oare mai exista in tara asta Consiliul Concurentei? Mai exista cineva care sa vada ca RDS face abuz de pozitie dominanta fiind si lider in piata de cablu si distributie si proprietar de media si proprietar indirect (dar foarte direct) de drepturi de televiziune pe fotbal, ba chiar si „partener” de business cu „concurentul” Telekom cu ai caror lideri face intelegeri ce, daca Consiliul Concurentei nu ar fi in stare de somnolenta, ar insemna INTELEGERI ANTICONCURENTIALE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *