In vizor

Adrian Pop, cel care susține că a comis o crimă acum 14 ani, chemat la Tribunal. Ce probe stau în picioare în autodenunț. Ziar de Cluj a vorbit din nou cu el!

Adrian Pop, clujeanul care a declarat în exclusivitate pentru Ziar de Cluj că a comis o crimă acum 14 ani, va fi chemat în fața magistraților Tribunalului Cluj. Așadar, dosarul morții Andreei Demeter, o tânără de 21 de ani, ucisă în Cluj-Napoca în 2001, va fi rejudecat. La proces va fi chemat și Florin Bodrog, bărbatul care a fost condamnat deja pentru crimă.

În data de 2 aprilie, la Tribunalul Cluj va fi rejudecat dosarul morții Andreei Demeter. Tânăra a fost ucisă în liftul unui bloc de pe strada Aurel Vlaicu și abadonată. Un an mai târziu a fost condamnat la închisoare Florin Bodrog. Tânărul de la acea vreme s-a autodenunțat pentru crima comisă.

14 ani mai târziu,  în 2015, a apărut în peisaj Adrian Pop, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca. Bărbatul s-a dus la IPJ Cluj să se autodenunțe pentru crima comisă în 2001, în liftul blocului de pe strada Aurel Vlaicu, aceeasi crima pentru care și Bodrog s-a autodenunțat și a fost condamnat.
Ciudat este faptul că ambii bărbați susțin că au vrut doar să o tâlhărească pe Andreea Demeter, fără a-i lua viața. Atât Pop, cât și Bodrog spun că au lovit-o pe tânără puternic în cap, i-au luat geanta și un telefon mobil.

După ce povestea lui Adrian Pop a apărut în Ziar de Cluj, procurorii au redeschis dosarul și l-au chemat pe presupusul criminal la audieri. Adrian Pop a fost pus de anchetatori să declare cu lux de amănunte tot ce are de spus în caz și a fost supus unor teste ADN.
Ziar de Cluj a vorbit din nou cu presupusul criminal.

„Nu știu nimic de procesul din 2 aprilie. Acuma lucrez la o casă, în construcții. Nu mi-a zis nimeni de proces. Dacă o să mă cheme o să mă duc, la fel cum am mers și până acum. Eu îmi susțin în continuare declarația și nu o schimb. Nu am de ce să o schimb. Fie ce o fi”, ne-a spus Adrian Pop.

Întrebat de investigațiile la care a fost supus după autodenunț, Pop  a spus pentru Ziar de Cluj că nu sunt probe noi la dosar.

„Din câte știu eu nu sunt probe noi la la dosar. Declarațiile mele am înțeles că au picat, adică nu sunt bune. Acuma să vedem rezultatele testelor ADN”, spune Adrian Pop.

Surse din rândul anchetatorilor spun că nimic din tot ce a susținut Adrian Pop până acum nu ar fi real. Ba mai mult, acesta ar suferi și de o boală psihică. Sursele nu au putut să dezvăluie reezultatele testelor ADN.
Rămâne de văzut ce vor spune în proces testele ADN și expertiza psihiatrică la care a fost supus Adrian Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *