Rautacisme

Adina Gabudean Ratiu, pedichiurista Consiliului Judetean Cluj

Una dintre cele mai fantomatice prezente in Consiliul Judetean Cluj este cea a Adinei Gabudean Ratiu, pedelista prin apartenenta. La cei 28 de ani ai sai, tanara nu pare sa fi invatat regulile comunicarii cu semenii si, de ce nu, pentru semeni. Pentru semenii care au trimis-o in Consiliul Judetean sa le apere interesele si sa ii reprezinte, nu sa taca malc si sa-si studieze telefonul, manichiura si pedichiura. 

Anul trecut, Adina Gabudean Ratiu declara pentru Ziar de Cluj ca „se astepta la o alta desfasurare de forte„. Adevarul e ca si noi ne asteptam la un alt fel de consilier judetean. 

„Inca sunt la stadiul de descoperire. E interesant, din acest punct de vedere”, mai spunea Adina Ratiu, pe atunci necasatorita.

Draga doamna Gabudean-Ratiu, pentru ca v-ati casatorit intre timp, redactia Ziar de Cluj ar dori, daca nu e cu suparare, sa va reaminteasca faptul ca au trecut doi ani de cand sunteti consilier judetean. Mai aveti tot pe atat sa ne dovediti ca aveti si glas, pentru ca pana acum nu v-a auzit nimeni vorbind.

Apoi, daca nu deranjam, am vrea sa va faceti treaba pentru care ati fost aleasa, nu sa va studiati unghiile si telefonul in forul judetean. Lucrurile astea le puteti face acasa, sau, dupa caz, pe Facebook, unde vi le etalati in mod constant. 

sursa foto: Dan Porcutan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *