Politica

Actorul Bob Rădulescu vrea independent în Consiliul Local. În ciuda limbajului buruienos, omul are o idee despre ce vrea să facă: terorism civic. Sunteți de acord?

Scris de 513

Actorul Bob Rădulescu vrea să candideze independent pentru funcția de consilier local. Într-o postare pe pagina sa de Facebook expune motivele pentru care nu dorește să candideze din partea unui partid. El mai spune că vrea 4 ani de „terorism civic” în favoarea celorlalți cetățeni normali ajunși la capătul răbdării care au nevoie de răspunsuri și de dreptate, mai ales pe banii lor!

Postarea sa integrală este următoarea:

„Întrebare pentru cunoscători.

Se poate să candidezi la consiliul local al primariei ca independent?

Care e procedura, termene, birocrație, etape pentru depunerea candidaturii? Repet, independent! Votat de oameni, pentru oameni.

Nu să te sune ceva șefuț de partid să îți fută creierii că nu ai supt plua potrivită și nu ai mâncat căcatul care ți-a fost servit și te amenință că te dă afară din partid și rămâi în curu’ gol; sau să îți zică ceva meltean rupt în cur ajuns milionar cu influență să faci ciocu’ mic că el te-o băgat acolo, etc. Nu.

Vorbesc de un candidat independent votat de oamenii sătui de căcatul frumos vopsit din administrația locală.

Candidat care timp de 4 ani suflă goarna din primărie și sapă cu târnăcopul dacă trebuie, toată mizeria din instituție și o arată public.
Care cu care cu cine cu ce.

Cum se fură, cât se fură, cum se fut ei între ei, cum fac mânărelile, cum împart ciolanul, cum împart parandaratul, cine-s șefii de fapt, unde se duce și cum se scurge bugetul unui oraș de 5 stele sufocat de cumetrii și familii de impostori iresponsabili.

4 ani de „terorism civic” în favoarea celorlalți cetățeni normali ajunși la capătul răbdării care au nevoie de răspunsuri și de dreptate, mai ales pe banii lor!

Se poate? Vorbesc foarte serios, aștept aici sau în mesaj privat toate detaliile pe care le știți.
Mulțumesc frumos.

Oameni buni, ori ne implicăm pe bune în gospodărirea orașului și în politică, ori ne termină ăștia pe toți, pas cu pas!”ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 3 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 5 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 5 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 6 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 8 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 9 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 1 day Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE