Focus

Achiziții directe la Companiei de Apă Arieș: Ballantine's, ciocolată și produse zaharoase

Executivul Companiei de Apă Arieș a făcut mai multe achiziții în urmă cu un an pe site-ul e-licitație.ro. Printre nevoile principale ale instituției s-au numărat cinci contracte de atribuire directă care conțineau sticle de alcool și produse pe bază de ciocolată care, teoretic, au fost acordate angajaților la finalul anului 2016.

Toate achizițiile au fost făcute de la firma Boutique Cadeaux SRL și au fost în valoare  de peste 23 mii lei. Curioși din fire, am procedat la verificarea codurilor ce corespund produselor achiziționate de Compania de apă Arieș sub denumirile: Pachet Cadou Natale Blu și Pachet Cadou Golden Christmas. 

Astfel că s-au achiziționat pachete de Crăciun care constau în sticle de șampanie, whiskey, ciocolată și produse de tip panetone. 

Așa arată unul din cele 60 de pachete Ballantine’s Gift pe care cei de la CAA le-au achiziționat în decembrie 2016: 

Alte 350 de pachete au fost cumpărate de CAA cu denimirea Pachet Cadou Natale Blu. Cei de la Boutique Cadeaux au pus în respectivele comenzi câte o sticlă de șampanie o ciocolată și un cozonac. Valoarea totală a comenzii a fost de peste 10.000 de lei. De pachetul ”Golden” au beneficiat doar 30 de angajați. Pentru fiecare dintre aceștia instituția a plătit puțin peste 150 de lei. 

În trecut, Compania de Apă Arieș, instituție de Stat a chetuit peste 23.000 de lei.

Dar ei nu sunt singurii care fac asta. Într-un material anterior, publicat în Ziar de Cluj, protagoniștii erau din fosta conducere de la Pază și Protecție Cluj care și-au decontat la protocol alcool, haine si ceasuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *