Eveniment

Accident pe strada Teodor Mihali. Un autoturism a intrat într-un autobuz al unei școli de șoferi

Traficul se desfășoară cu dificultate pe strada Theodor Mihali din cauza unui accident rutier.

Un autoturism s-a ciocnit de un autobuz care avea însemnele „Școala”.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autobuz, de la o școală de soferi, o autoutilitară și două autoturisme avariate. Precizăm faptul că nu erau persoane încarcerate în acestea.

Echipajul SAJ a consultat 5 persoane la locul accidentului, dintre care doi bărbați cu vârste de aproximativ 20 și 30 de ani vor fi transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Conform primelor evaluări aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

UPDATE

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Theodor Mihali din municipiu, soldat cu rănirea a 2 persoane.

Din activitățile preliminare de cercetare efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul s-ar fi produs în urma coliziunii dintre 2 autovehicule care circulau pe același sens de mers.

Ulterior, unul dintre autovehicule a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde ar fi acoșat un autocar destinat școlii de șoferi, la volanul căruia se afla un cursant, iar apoi un alt autoturism.

În urma evenimentului au fost transportați la spital conducătorii a două autoturisme, respectiv un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 37 de ani.

Traficul a fost dirijat alternativ pentru aproximativ 45 de minute.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.