Eveniment

Accident pe strada Ciobanului. Un motociclist a ajuns la spital

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Ciobanului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit o motocicletă și un autoturism avariate.

Conducătorul motocicletei, respectiv un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, a primit primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform primei evaluări, acesta prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru inferior și unul superior. Totodată, tânărul era în stare de conștiență și era cooperant.

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din județul Mureș, care circula cu autoturismul dinspre Aleea Padin, la pătrunderea pe strada Ciobanului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr de 18 ani.

În urma evenimentului, tânărul de 18 ani a fost transportat la spital pentru mai multe investigații.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.