Eveniment

ACCIDENT PE DRUMUL GROAZEI DIN CLUJ: TIR încărcat cu celuloză, răsturnat la ieșirea din Negreni. Sunt scurgeri de carburant pe carosabil

Încă un accident grav s-a înregistrat pe cel mai periculos drum din județul Cluj: un TIR încărcat cu celuloză s-a răsturnat în afara drumului, la ieșire din localitatea clujeană Negreni.

Pompierii spun că s-au înregistrat scurgeri de carburant în urma accidentului.

Foto: ISU Cluj

Din fericire, nu a fost rănit nimeni:

”Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe E60, la ieșire din localitatea Negreni.

În accident a fost implicat un autotren încărcat cu celuloză, care este răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu există victime. Sunt înregistrate însă scurgeri de carburant. Astfel, pompierii asigură măsurile PSI”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE: ”Eveniment rutier înregistrat în jurul orei 07.45, soldat cu pagube materiale, produs pe DN1 E60, în interiorul localității Negreni.
Ansamblul de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Bihor, din direcția Oradea înspre Cluj-Napoca a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se, în urma pierderii controlului asupra direcției de deplasare.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ. În acest moment, traficul se desfășoară normal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.