In vizor

Accident pe Autostrada A3. Trafic blocat din cauza unui TIR răsturnat. Șoferul primește îngrijiri medicale

UPDATE:

„La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 16.45, conducătorul unui ansamblu de vehicule, de 43 de ani, din comuna Deda, județul Mureș, în timp ce se deplasa pe autostrada A3 din direcția Gilău spre Turda, pe fondul altor preocupări a  pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat, pătrunzând pe sensul opus, provocând avarierea parapeților despărțitori.
În urma accidentului rutier, conducător a fost transportat la spital pentru investigații, acesta acuzând dureri costale.
Banda 2 de pe ambele sensuri de mers este blocată, traficul desfășurându-se pe banda de urgență, fiind dirijat de către polițiști”, arată cei de la IPJ Cluj.

Șoferul unui tir era la un pas de moarte, în această după-amiază, după ce a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat pe autostrada A3. Potrivit primelor informații, traficul în zona respectivă este blocat, iar conducatorul tirului primește îngrijiri medicale.

 

„O autospecială cu modul de descarcerare a fost alertată de cca 20 de minute ca urmare a răsturnării unui ansamblu de vehicule pe A3, Turda-Gilau, km 26, pe sensul de mers spre Gilău. Nu sunt anunțate persoane rănite, se pare că camionul transporta cărucioare pentru supermarket.
Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de cca 40 de ani, solicită consult medical. Prezintă afecțiuni ușoare. Pompierii asigură măsuri de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil”, arată cei de la IPJ Cluj.

 

Știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *