Eveniment

Accident în Piața Cipariu! Două femei și doi copii, de 3 și 7 ani, răniți în urma impactului. Una dintre victime a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului

Un accident rutier a avut loc marți seara în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Impactul dintre două mașini a cauzat rănirea a două femei și doi copii. Una dintre victime a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Un accident rutier a avut loc în Piața Cipariu, marți seara, rezultând patru victime.

Între victime se numără și doi copii, cu vârste de 3, respectiv 7 ani:

Foto: ISU Cluj

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în Piața Cipariu. Au fost implicate în accident două autoturisme, însă din fericire nu există persoane încarcerate.

Două femei primesc îngrijiri medicale, precum și doi minori de 3 și 7 ani. La o primă evaluare, cu toții prezintă simptome ușoare. La misiune iau parte două autospeciale, precum și un echipaj SMURD”, a transmis ISU Cluj.

Conform datelor oferite de IPJ Cluj cu privire la dinamica accidentului, impactul dintre cele două mașini s-a produs din cauza unuia dintre șoferi, o femeie de 36 de ani, care a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului:

”Azi, 27 septembrie, în jurul orei 20.15, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în Piața Timotei Cipariu din municipiul Cluj-Napoca. Din primele date, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Piața Timotei Cipariu spre Piața Ștefan cel Mare, ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului atât cele două femei, cât și doi copii de aproximativ 2 și 7 ani, aflați în autoturismul condus de femeia în vârstă de 36 de ani, au necesitat îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Precizăm faptul că minorii se aflau în dispozitive de fixare în scaun și aveau centurile cuplate”, a transmis IPJ Cluj.