Eveniment

Accident grav la Sânnicoara. Traficul este blocat

UPDATE 3

Unul dintre pasagerii transportați la spital, bărbat în vârstă de 47 de ani a decedat la unitatea medicală.

UPDATE 2

Din cercetările preliminare s-a constatat că la momentul pătrunderii unui autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, pe DN1C dinspre strada Tirajului a avut loc o coliziune cu autoutilitara condusă din direcția Apahida spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 61 de ani.

Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în coloană, în direcția localității Apahida.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Conducătorul autoturismului, bărbatul de 37 de ani și cei doi pasageri din mașina acestuia au fost transportați la unitatea medicală.

Traficul a fost reluat.

UPDATE

Doi bărbați, de aproximativ 40 de ani, vor fi transportați la spital. În cazul bărbatului aflat în stop cardio-respirator se continuă la fața locului manevrele de resuscitare.

Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare și va fi transportat la spital.

Un accident rutier s-a produs pe DN1C, în localitatea Sânnicoara, comuna Apahida.

Traficul este blocat total.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Jucu intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe strada Principală din localitatea Sânicoară, comuna Apahida.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion și două autoturisme avariate. Într-unul dintre autoturisme se aflau două persoane încarcerate.

În aceste momente se acționează pentru asigurarea accesului salvatorilor la victimele din autoturism, cât și pentru extragerea în siguranță a acestora. Conform primelor informații, este vorba despre un doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ce prezintă mai multe traumatisme.

Pompierii au descarcerat cele două victime din autoturismul avariat. Întrucât condiția medicală a unuia dintre bărbați este gravă, echipajele au operat o extragere de urgență. Imediat, bărbatul a fost intubat, dar a intrat în stop cardio-respirator, astfel că în aceste momente se aplică manevre de resuscitare. Cealaltă victimă extrasă este conștientă, cooperantă. Alte două persoane primesc îngrijiri medicale.