Eveniment

Accident cu victime la Sala Polivalentă

Un accident grav de circulație s-a produs duminică seara, în zona Sălii Polivalente. Trei pietoni au fost loviți, încă nu se știe în ce circumstanțe.

Potrivit martorilor, în intersecția în care s-a produs accidentul se trece tot timpul pe roșu fără nicio jenă mai ales dinspre Grigorescu, dar și dinspre Plopilor. Pietonii au verde să treacă dinspre Plopilor spre Sala Polivalentă timp de 5 secunde, cu toate acestea, de pe Garibaldi spre Uzinei Electrice vin mașini lansate în viteză. Deși se cunoaște problema, nimeni nu a montat un limitator de viteză în zonă.

O șoferiță a trecut pe roşu şi a acroșat trei pietoni

Potrivit IPJ Cluj, în accident au fost implicate trei autoturisme, nu mai puțin de cinci persoane fiind rănite în urma impactului. Printre acestea, șoferița care a provocat accidentul, trecând pe culoarea roșie a semaforului, respectiv trei pietoni care încercau să traverseze strada în mod regulamentar. Potrivit martorilor, un autoturism marca Volkswagen venea dinspre cartierul Grigorescu, trecând pe roșu, în timp ce o mașină marca BMW venea dinspre strada Plopilor și avea culoarea verde la semafor. În urma evenimentului, linia de tramvaie înspre Centru a rămas blocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *