Din oras

Abia finalizat, trotuarul de pe strada Horea a fost spart

Finalizat de doar cateva saptamani dupa luni intregi de santier, trotuarul nou de pe strada Horea a fost spart in zona Camerei de Comert. Muncitorii gaureau ieri de zor granitul nou pentru a amplasa stalpisori pe marginea trotuarului.

“S-a lucrat sase luni la trotuar. E vorba de modul haotic in care se efectueaza aceste lucrari. Se pune intrebarea daca nu se puteau face aceste lucrari inainte sau in paralel cu montarea pavajului. Toata vara a fost desfacut trotuarul si nu e normal ce s-a intamplat, mai ales ca domnul primar spunea ca aceste lucrari noi nu vor mai fi sparte. Nu stiu, poate e vorba de un alt contract sau o hotarare luata ulterior finalizarii trotuarului”, ne-a relatat clujeanul care a surprins lucrarile.

De cealalta parte municipalitatea spune ca aceasta este ordinea corecta de efectuare a lucrarilor.

“Asa prevede tehnologia. S-au terminat lucrarile de amenajare, iar acum urmeaza dotarile cu mobilier urban. Acestea sunt etapele din proiect. Stalpisorii fac parte din mobilierul urban, vor fi si banci, si cosuri de gunoi. Trotuarul va fi refacut de catre constructor pe cheltuiala proprie”, au aratat reprezentantii Primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *