Rautacisme

Abia ce s-a învățat ”să trăiască” cu ei, că ucrainenii i-au luat rușii lui Dîncu de la graniță. Putea Vasile Dâncu să tacă? Putea, dar nu putea să nu se bage în seamă

Scris de 1092

Vasile Dîncu este acel ministru al Apărării Naționale care are consiglieri doar pentru a-i coase măștile de paradă în dublu strat anti-COVID, nu și gura.

Motiv pentru care domn’ Profiesor de Răzbel dă din gură slobod, neprotejat.

Rusia a capturat Insula Șerpilor de la Ucraina în primele zile de război (pe 25 februarie 2022). A și devenit celebră replica soldatului ucrainean: ”Russian warship, go f*uck yorself” (în rusă sună mai plastic și are legătură cu înfrățirea cu prefectura a unui celebru oraș croat).

Marele strateg de Revista ”Sinteza”, Vasile Dîncu s-a trezit să ne zică atunci:

”Vom învăța să trăim cu rușii la graniță, dar vom fi sprijiniți pentru asta dacă va fi cazul”. (25 februarie 2022 – declarație Vasile Dâncu, la emisiunea ”Probleme la zi” de la Radio România Actualități)

Dar, să vezi minune, abia ce s-a obișnuit Vasile Dîncu cu prezența rușilor la graniță, că ucrainenii, bine sprijiniți de către americani, care nu prea se obișnuiseră ca rușii să li se uite în bazele NATO de la Marea Neagră, le-au administrat o bătaie cruntă ăstora cu care se obișnuise ministrul nostru de răzbel cu ei, și i-au alungat de pe Insula Șerpilor. De la graniță, cum s-ar zice.

Normal că rușii, după ce pe 21 iunie orăcăiau în cor că au respins atacurile nebunești ale Ucrainei asupra Insulei Șerpilor, azi, în 30 iunie, când s-au cărăbănit bumbăciți de acolo au declarant că a fost ”un gest de bunăvoință”, cu scopul de a se putea face comerț cu grâne.

De dimineață, rușii, tocmai ce șutiseră vreo 7000 de tone de grâne de la ucraineni și încercau să le transporte din portul Berdiansk (și acela furat de la Ucraina), sub pază armată, către ”țări prietenoase”, care să cumpere ce-au furat ei. Așa că, să circule marfa și banul, și-au luat tălpășița de pe Insula Șerpilor, cu dronele ucrainene-n coaste.

Așa că ”gestul de bunăvoință” este un fel de ”luați-l de pe mine, că îl omor”.

Sperăm că domn’ Profiesor de Răbel are să învețe și că orice ”învăț are dezvăț” și că ”tăcerea e de aur”.

Cu cât taci mai mult, are lumea o părere mai bună despre tine și poți părea chiar filozof. Deschizi gura și lumea înțelege că nu prea e cazul.

Cam mulți muci în fasole, cam mulți!ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 8 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 10 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 18 hours Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 19 hours Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 19 hours Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 22 hours Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 2 days In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 2 days In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 2 days Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE