In vizor

ăăăăCiucă tocmai ce susține că PNL s-a ”stabilizat” la 20-21%. Totuși, #Pacientul_PNL face apel, prin Rareș Bogdan, ca USR, FD, PMP să se înscrie în PNL

Ăștia din PNL ne cred proști ca ei, sau nu știe Ciucă ce declară Bogdan. Președintele PNL, Nicolae Ciucă tocmai ce a declarat că PNL ”s-a stabilizat” la 20-21% în preferințele electorale:

”S-au luat în analiză mai multe sondaje. Avem o perioadă în care ne-am stabilizat între 20-21%. Ultimul sondaj, independent, ne arată că nu stăm rău, tot acolo suntem. PNL e la 21,5% din total alegători. Dar nu îmi place să vorbesc despre asta pentru că e o poză de moment. Trendurile pentru PNL sunt în creștere.”

și că n-are ”nicio teamă”, ”de trei ani e la guvernare” că s-au deschis ”șantiere”. Noi am demonstrat că s-au deschis cariere pentru pilele, cunoștințele și relațiile lor care au fost înșurubate cu miile în slujbe mănoase la stat în acești trei ani de guvernare.

În fine, totu-i pe trend ascendent în PNL, dar prim vicepreședintele PNL face invitații către toți membrii partidelor de Dreapta să se alăture proiectului liberal și se laudă cu ”fuziunea cu ALDE”, fostul apendice-țucălar al PSD:

”Fuziunea cu ALDE este în linie dreaptă. PNL strânge în acest moment rândurile Dreptei române și îi așteptăm pe toți cei care simt liberal, care cred în politicile liberale, în economia de piață, în democrația reprezentativă să se alăture proiectului liberal în următoare perioadă indiferent de partid – fie că sunt în Forța Dreptei, fie că sunt USR, în PMP, de oriunde și consideră că vor să participe la ceea ce înseamnă România viitorului și cred că PNL este soluția. Este doar un început această fuziune cu ALDE”.

Rapid a prins și băiatul acesta trendul înghițirii de broaște râioase și lipsa de onestitate!