Eveniment

A vazut marea pentru prima data la 100 de ani. Reactia impresionanta unei batrane cand isi indeplineste dorinta de-o viata

Ruby Holt, o americanca in varsta de 100 de ani, a trait toata viata la o ferma din Tennessee, unde a cules bumbac si s-a ocupat de cresterea celor patru copii.

Femeia nu a avut niciodata timp sa-si ia o vacanta si sa mearga la plaja, iar acum traieste intr-un azil de batrani. Cu doar cateva saptamani inainte de cea de-a 101-a aniversare a sa, o organizatie care indeplineste dorintele oamenilor in varsta i-a facut o surpriza bunicutei, scrie Huffington Post.

Astfel, Ruby a avut parte de o excursie in Golful Mexic, unde a vazut pentru prima data oceanul si s-a plimbat pe plaja.

„Am auzit oameni vorbind despre cat de frumos e la plaja, dar nu am avut niciodata ocazia sa merg”, a povestit batrana.

 „A inceput sa arate spre ocean, iar expresia de pe chip i s-a schimbat complet. A ramas fara cuvinte”, a spsus directorul azilului de batrani care a contribuit, alaturi de organizatia Wish of a Lifetime, la surpriza pentru Ruby.

Desi nu se mai poate deplasa fara ajutor, batrana a reusit sa se plimbe putin pe plaja si chiar a intrat cu picioarele in apa, in ciuda temperaturilor scazute din noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *