Politica

A meritat să îi votați? Horia Nasra s-a remarcat ca și trădător și traseist politic

Ziar de Cluj vă prezintă un serial despre activitatea celor 10 deputați și 4 senatori de Cluj din legislatura 2016 – 2020. Unii dintre ei candidează pentru un nou mandat, alții renunță la ideea de a mai reprezenta județul pentru încă patru ani. Cei mai mulți au încasat cam degeaba indemnizația de parlamentar. Vă miră cumva acest lucru? V-ați imaginat că o dată ce ați pus ștampila pe buletinul de vot, chiar vor face ceva concret pentru alegători? Dar, mai bine să vă prezentăm date clare despre activitatea lor din cei patru ani de mandat și astfel vă veți lămuri singuri ce au făcut (sau nu au făcut) pentru dumneavoastră.

În episodul de astăzi, analizăm activitatea deputatului PSD Horia Nasra. Acesta a profitat de faptul că a fost numit pentru o scurtă perioadă de timp președintele interimar al PSD Cluj și s-a pus pe un loc eligibil pe lista PSD Cluj pentru Camera Deputaților. Nasra s-a remarcat prin faptul că a trecut la Pro România cu o săptămână înainte de votul moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă. După doar cinci zile, Nasra și-a pus cenușă în cap și s-a reîntors în PSD, refuzând să mai semneze moțiunea. 

Horia Nasra nu a avut o activitate cu care se poate lăuda, după patru ani petrecuți în Camera Deputaților. De altfel, nici nu se mai regăsește pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Astfel, în patru ani acesta a avut 30 de luări de cuvânt (în 28 de ședințe) din care 4 declarații politice, a avut 67 de propuneri legislative inițiate din care 21 au fost promulgate legi. A avut 103 întrebări și interpelări și 3 moțiuni. 

Horia Nasra a candidat inițial în 2016 pe listele PSD Cluj pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, ulterior fiind ales deputat. Nasra este licențiat în sitorie, fiind absolvent al Facultății de istorie din cadrul UBB. Acesta a fost consilier în cabinetul europarlamentarului PSD Corina Crețu și consilier parlamentar în cabinetului deputatului PSD Corina Crețu. Nasra a fost timp de mai mulți ani responsabil de relația cu presa din partea PSD Cluj.

În declarația sa de avere, Nasra a menționat că deține cotă parte dintr-o casă și un teren în orașul Brad din județul Hunedoara. Acesta are trei conturi deschise la Banca Transilvania, în lei, euro și dalori, în care a adunat 39.529 RON, 30.769 EURO și 5500 USD. În ceea ce privește veniturile, Nasra a declarat indemnizația de parlamentar 137.256 RON.

Citește și:

A meritat să îi votați? Steluța Cătăniciu, deputat PPU Cluj, după 4 ani în Parlament a avut activitate aproape zero

A meritat să îi votați? Deputatul independent Adrian Dohotaru, interesat mai degrabă de probleme locale decât de Parlament

A meritat să îi votați? Csoma Botond îngroașă rândurile deputaților care au muncit puțin pentru bani mulți

A meritat să îi votați? Deputatul Florin Stamatian nu și-a convins nici colegii de partid să îl susțină pentru un nou mandat

A meritat să îi votați? Emanuel Ungureanu, deputatul activ mai mult în comunitate decât în plen. A reușit modificarea Legii Transplantului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *