In vizor

A mai rămas 1 an până la alegerile locale. Primăria apasă pedala de accelerație și „reabilitează” aiurea-n tramvai ce apucă

Știe tot românul cum funcționează campania electorală. Cu un an înainte de alegeri, cei aflați la „putere” pe plan local pun țara la cale, promit tot felul de inepții și, cel mai important, trec orașul pe „mod șantier on”. 

Astfel, cu un an rămas până când clujenii își vor alege primarul și consiliul local, Dan Tarcea anunță „reabilitarea” străzilor Fântânele nr. 57-59; Anina nr. 1-3, Iazului, Roșiori, Rovine, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Calea Dezmirului, Cireșilor, Fabricii. Oraș eco, nu ego, vă rugăm!

Suntem curioși cine dă cu banul ce străzi să fie reabilitate, în condițiile în care Fabricii și Cireșilor au fost reabilitate deja în ultimele 24 luni. În plus, există „străzi” în Cluj-Napoca, precum Soporului sau Vasile Stoica, care arată ca și cum ar fi trecut tancurile rusești pe acolo. Ca să nu mai vorbim de reabilitarea Căii Moților, după care va urma „lărgirea”. Reabilitări, lărgiri, șantier să fie. Cetățeanul să vadă truda și să pună ștampila acolo unde trebuie. 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Lux pierdut printre gropi și noroi pe o stradă din cartierul Zorilor

Strada SOPORULUI va fi asfaltată înainte sau după ce va finaliza Emil Boc LINIA DE METROU? VIDEO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *