Din oras

A fost si Sigina Luca, zisa si Pogacica, la cheful de la Hotel Premier tinut de Oleleu! Prostanca are deja aere de „lidera”! Bordel PSD Cluj

A fost chef mare la PSD Cluj. N-am fi stiut daca prostalaul de Horia Nasra nu punea o poza de toata coma de la pseudo-parasatasul lui Ioan Oleleu, lua-l-ar DNA intr-o zi, ca ar avea si de ce.

La dreapta, primarul din Jucu, Pojarica, un penibil care si-a pojarit parul cu vopsea, ca a luat moda de la Cuibus (baaaa, nu iti zice nimeni cat de penibil esti cu parul canit ca Benone Sinulescu?), apoi un baiat care vinde inghetata, etern „tanar” al PSD, apoi Horica Nasra, pisicosul, zici ca e la inmormantare, apoi Remusica Lapusan, taranusul din Berind care (mi s-a zis) arata foarte rau, e foarte buhait la mufarina, sa speram ca nu de la alcool, apoi sarbatoritul, apoi Sandu Cordos (despre care am auzit ca e cam racit dupa chef, racit e si Secara, s-or fi pupat?), apoi baiatul ala care a condus Gherla ca primar si care la 60 de ani inca sta la mica acasa, apoi primarul ala cu cap patrat si minte de bolovan dintr-o comuna uitata de lume, impreuna cu militistul Fati, atata ca Fati are capul trapezoid.

Bun, Gazeta de Cluj a publicat azi un articol fulminant despre chef din care aflam ca Ciubancanca si Chirtes ar fi scandat impotriva lui Cordos. Haha, gresit, Chirtes nu are oua, are curmale, Ciubancanca a fost aia curajoasa, e drept, sustinuta si de golanul pezevenghi de Horica Sulea (ba, Cordose, prost esti ca l-ai bagat pe Sulea in organizatie, te papa Horica cu nevasta cu tot).

La masa data de Oleleu din salariul de functionar la deseve, a participat si umflata de Sigina Luca, mare antreprenoare aflata la al 15-lea sereleu cu profil de curatenie si care, ne-au spus securistii, n-avea altceva de vorbit pe la mese decat faptul ca toti oamenii care au fost in echipa lui Alexa ar trebui scosi din organizatie.

Pai, io zic sa incepi cu Anca Ciubancan daca vrei sa afli cum e sa iti iei o poseta italieneasca peste canini. Ca ciubancanca nu e misogina, bate si femei.

Sigina Pogacica nu are nicio treaba cu PSD, dar fiindca se arde cu ceva papagal de la Pro Romania, i s-a parut interesant sa emita si ea pareri borfetistice. Proasto, un partid nu functioneaza asa, dar e bine ca te-ai exprimat, caci nu stiam ca mai existi de cand imi trimiteai semeseuri langruoase si stateam cu tine sa iti ascult povestile de alcoolista despre daddy issues si cum nu te phoote Nicu, fostul tau sot, un om amabil, dar mare fraier, caci nu s-a prins ca tu te-ai maritat cu el numai ca sa nu se mai zica in oras ca esti fata mai batrana ca Gugu, sa nu mai zica lumea ca esti doar o cotoarba care isi face rost de contracte de curatenie prin metoda Sugus (mai stii cum iti barfeai asociata, pe Dana, si ziceai ca e o curva care iti fura contracte sugand-o? apoi cum iti barfeai prietenele cu care mai apoi te pozai la evenimente?). Pai, bai, Sigina, bai, ai uitat cum imi spuneai ca o furi pe Ruxi de la Transylvania College si tot tu erai suparata si ziceai ca face evaziune fiscala cand ii dadeai bani la negru pentru ca ii foloseai sala de evenimente? Sau sa le arat la astia din partid ce sms-uri imi dadeai, ca sa dovedesc ca nu erai atat de suparata pe mine :))))?

Grisina, uita-mi numele, ca ma apuc si imi aduc aminte de tot parcursul tau „antreprenorial”, nu numai cum ii dadeai pupu mare si pupu mic la Moisin, nu numai de aventurile tale de spalatoreasa de bani ale lui Ucu Rus sau Pro Romania, ci de altele. Vezi-ti tu de celulita ta si nu imi mai injura nici colegii de partid, ca in PSD Cluj sunt multi fani ascunsi de-ai lui Alexa, si stii de ce, fa, proasto: fiindca m-au resepctat si ma respecta pentru ce am facut acolo, chiar si in scurt timp cat am dainuit ca presedinte.

In rest, ce sa va zic, foarte amabili, colegii de la Gazeta de Cluj au fost domnisori si nu au publicat faptul ca unii pesedei si-au trimis nevestele acasa si si-au comandat curvet, ma refer la cei care nu aveau deja curvet prezent, si s-au dus la babardit in camerele de la Hotel Premier.

Un chef ca un bordel, nene, o filiala care a ajuns un bordel.

PS: Nu am referinte despre Nasra ca ar fi fost si el cu curve in camera la phoootot. Despre Nasra nu sunt nici referinte ca ar fi fost/locuit/ars/babardit vreo femeie, cel mai probabil pentru ca el e un mare iubitor de feline, adica ii plac motanii.

PS2: Marcel Ciolacu merge vineri la Zalau, acolo se desfasoara alegeri, caci e filiala puternica, cu rezultate, nu ca mizeria de activitate a lui Sandel Cordos. Paparicii de la PSD Cluj sunt preocupati sa bea si sa dea la buci, in loc sa munceasca.

PS3: Oleleu, cum mai e cu dosarul penal pe care il ai cand l-ai amenintat cu moartea pe Matusan?