Din oras

A doua zi consecutiv, șoferii din Florești stau înțepeniți în trafic. Boc mai trebuie să-și cumpere niște frigidere la câtă carne primește zilnic

Scris de 1662

DE PE INFOTRAFIC CLUJ-NAPOCA aflăm că, marți dimineață, pentru a doua zi consecutiv, traficul rutier din Florești se desfășoară cu mare dificultate, deși, de această dată, nu a fost vorba de niciun accident rutier.

Șoferii aflați în trafic se întreabă, exasperați, de ce stau pe loc ori de ce mașinile se mișcă în coloană cu viteza melcului.

”Ce se întâmplă din nou la ora asta de stam pe loc are cineva idee???”, a întrebat un floreștean aflat în mașină în drum spre Cluj-Napoca.

Un altul a spus că s-a sunat la Poliția Rutieră pentru a interveni la degajarea traficului iar răspunsul a fost că nu este echipaj disponibil.

”Bine că pe Boc nu îl mai interesează de centura de ocolire, de atâția an a promis că ne prinde pensia fără să o vedem. Acum e preocupat numai de metrou, ia să vină să stea două zile în Florești și să trebuiască să meargă la serviciu la Cluj…”, a spus un alt locuitor al comunei.

”La cât să ne trezim copiii să meargă la școală? la 5???”, a întrebat o șoferiță.

Și luni dimineașță traficul a fosu îngreunat, dar din cauza unui accident.

Și autobuzele de transport în comun, atât de lăudate, stau în coloană.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 17 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 45 mins Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 1 hour Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 2 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 4 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 5 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE