Eveniment

A devenit viral dupa ce a explicat de ce Pamantul nu se poate roti. "N-am ajunge niciodata in China"

 Un cleric islamic din Arabia Saudita a sustinut public ca Pamantul nu are cum sa se roteasca – si a incercat sa faca si o demonstratie.

Sheikh Bandar al-Khaibari, clericul preda la o universitate din Arabia Saudita, a fost filmat in timp ce raspundea la intrebarea unui student privind miscarea de rotatie a Pamantului. Al-Khaibari i-a explicat tanarului ca de fapt planeta pe care traim este statica si a incercat sa ii si demonstreze, folosind un pahar cu apa.

„Daca am zbura cu un avion spre China si avionul s-ar opri in aer. China ar veni drept spre noi in cazul in care Pamantul s-ar roti”, afirma clericul, geticuland cu paharul. „Daca Pamantul se roteste in sens invers, in schimb, avionul nu ar ajunge niciodata in China, deoarece China se roteste in acelasi timp cu avionul.”

Demonstratia sa a devenit virala pe Internet si a generat reactii extrem de amuzant chiar si in lumea araba.

„Nu am nevoie sa-mi mai iau bilet ca sa calatoresc, pot sa sar in sus pana cand destinatia ajunge ea singura la mine”, a postat un utilizator. Altul a comentat „Galileo se roteste in mormant. Sau poate ca mormantul se roteste in jurul sau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *