Rautacisme

A ajuns imobiliarul milionar Dorin Bob pe sponci? Un client ce a luat un apartament in Seasons il acuza de teapa: lucrari proaste, scurgeri in cladire nereparate, angajati Studium Green care mint

Preocupat mai mult sa il muiasca pe omul de afaceri Mihai Chezan de la Tower cu care s-a asociat de buna voie, imobiliarul Dorin Bob, pe vremuri cotat drept unul dintre cei mai bogati si mai corecti dezvoltatori din oras, a ajuns de plansul curcilor.

In decembrie 2023, afaceristul Bob a incasat o lovitura grea din partea Curtii de Apel Cluj care a decis ca TOTUSI trebuie sa ii plateasca 2,2 milioane de euro lui Chezan si firmelor asociate, asa cum stabilise Curtea de Arbitraj.

Dar problemele sunt mai grave. Un client al proiectului Seasons ne-a contactat sa ne spuna ca nu mai rezista cu tepele si minciunile lui Dorin Bob si ale angajatilor sai de la Studium Green:

„Am achizitionat la finele lui 2020 cu banii jos, circa 100 000 de euro, un apartament in ansamblul Seasons. Auzisem despre Bob ca e mare dezvoltator si construieste calitativ. Cand colo, am dat numai peste probleme. Niciun termen de constructie nu a fost respectat. Am primit apartamentul CU UN AN INTARZIERE, trebuia sa il primesc in iunie 2022, in conditiile in care, de fapt, nici azi nu sunt proprietarul legal al lui. Dupa negocieri greoaie cu angajati mincinosi si duplicitari, am stabilit ca vom semna contractul final pana pe 31 decembrie 2023, ei trebuind sa faca reparatii si cateva imbunatatiri. Nu au facut nimic. Apartamentul e intr-o stare incredibil de proasta, in bloc deja sunt scurgeri de peste 3 saptamani nereparate, balconul meu are pereti umezi. Un alt locatar mi-a povestit ca locul sau de parcare e atat de stramt ca latime ca, daca parcheaza normal masina, nu mai poate iesi din ea. Ma voi adresa instantei, dar mi-e frica mai tare ca, vazand stirile din presa, imi voi pierde si apartamentul”, ne-a relatat cititorul, care ne-a trimis si niste fotografii sugestive.

No, nenea Bob, cum e cu tepareala si escrocheria de care il acuzai pe Chezan?