Jos palaria

Bibliobusul revine in Parcul Central: clujenii sunt asteptati la lectura

Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj (BJC) organizeaza in curand o noua editie a programului „Lectura in parc”. Serviciul Biblioteca Mobila se va deplasa cu Bibliobusul din cadrul institutiei in zilele de 13, 20 si 27 august 2015, intre orele 14.00 si 20.00, in Parcul Central ”Simion Barnutiu”, unde va fi amenajata o zona de lectura in aer liber.

Persoanele de toate varstele vor putea consulta carti si reviste, iar pentru copii se vor organiza lecturi in grup, ateliere de creatie si desen sub indrumarea bibliotecarilor.

Doritorilor li se vor elibera pe loc permise de intrare la biblioteca. Este nevoie de un act de identitate, cupon de pensie pentru pensionari, carnet de elev si prezenta unuia dintre parinti sau tutore legal pentru copiii minori. Eliberarea permisului de intrare pentru pensionari si someri este gratuita! Costurile pentru permise sunt: pentru adulti – 14 lei/legitimatie; pentru prescolari, elevi, studenti – 6 lei/legitimatie, valabilitatea acestora fiind de 5 ani.

Bibliobusul are in dotare circa 2000 de documente: carti de referinta; carti pentru invatarea limbilor straine; carti de informatica; carti de economie casnica; beletristica pentru adulti; bibliografie scolara; carte pentru copii; filme si muzica, precum si o colectie de jocuri si jucarii pentru copii.

Pentru perseverenta cu care organizeaza acest eveniment inedit prin care aduc cartea in mijlocul clujenilor, le spunem Jos Palaria! organizatorilor acestei actiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *