Eveniment

Un polițist din Dej s-a ÎMPUȘCAT în cap DE FAȚĂ CU UN COLEG

Luni dimineața, un ofițer de serviciu din cadrul Poliției Dej, care tocmai intrase în tură, s-a împușcat în cap. Acesta a îndreptat arma spre tâmplă, de față cu colegul său și a tras.

UPDATE: Ovidiu Onofrei estenumele polițistului din cadrul Poliției Municipiului Dej care s-a împușcat în cap, în această dimineață, în jurul orei 8:00, chiar în incinta sediului de pe strada Nicolae Titulescu, unde activa. Avea 38 de ani și încă nu se cunosc cauzele care au dus la gestul tragic.

Nu se cunosc cauzele pentru care acesta ar fi recurs la acest gest extrem. Bărbatul a fost preluat în stare critică de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Dej, unde  este supus mai multor investigații.

Ofiţerul de serviciu de la poarta de la Poliţia Dej este căsătorit şi are un copil minor. Înainte de a lucra la Poliția Dej, polițistul de 40 de ani a lucrat la mai multe secții rurale. În urmă cu câteva luni a fost cercetat disciplinar de fostul comandant, Marton Elek, acuzat de DNA Cluj de abuz în serviciu.

Nu se ştie dacă există o legătură între tentativa de sinucidere şi cercetare. Poliţistul nu este cunoscut cu vicii. Lucra de mai bine de un an la poarta de la Poliţia Dej, după ce a fost la mai multe posturi rurale. Cercetările continuă.

Ce spun poliţiştii?

La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

 

NECONFIRMAT: Polițistul ar fi fost citat la DNA STS Cluj într-o speță privind pontaje fictive.

 

Știre în curs de actualizare