In vizor

Declarații de neimaginat ale fostelor iubite ale lui Bone Ferenc: „Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”

Conform antena3.ro, o jurnalistă din Cluj a reconstituit declarații ale fostelor iubite ale lui Bone, pentru a trage un semnal de alarmă.

CITEŞTE: BREAKING Bone Ferenc, principalul suspect de uciderea Beatei Molnar, adus la Parchetul Cluj pentru audieri

CITEŞTE: Șeful IPJ Cluj a reușit să îl captureze pe criminal în Bihor

Mărturiile sunt de neimaginat:

„Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”, mărturisea una dintre tinere.

„Mi-a aruncat telefonul din mână şi a început să mă lovească. A ajuns în spatele meu, m-a trântit la pământ și m-a prins și m-a sugrumat până am leşinat. Când m-am trezit pe podeaua bucătăriei, la început n-am înţeles unde eram. Am oftat si m-am întins pe saltea. A venit la mine şi s-a culcat lângă mine apoi a zis: Iepuraş, capul tău a devenit violet iar la gură ai făcut spume”, rememorează aceasta, conform antena3.ro.

„În timpul relației noastre, am refuzat mai multe oportunități de a lucra, de a mă educa, de a mă distra și de a călători de frica supărării lui. Dacă mi s-a întâmplat un lucru pozitiv sau am avut o realizare, am preferat să păstrez secretul. A reuşit să mă facă să devin total dependentă de el deoarece alte legături cu alte persoane nu mai aveam, din cauza lui, şi m-a făcut să cred că nu voi reuşi niciodată să obţin ceva cu propriile mele puteri”, mai spune o tânără.

Bone Ferenc, principalul suspect în moartea Beatei Molnar a fost prins de polițiști joi seara şi prezentat procurorilor pentru audiere.

ÎNTREBĂRILE CARE RĂMÂN SUNT: Unde a fost anturajul acestui sociopat înainte de a se întâmpla această tragedie? Unde au fost organele în drept şi dacă tot l-au avut în mână pentru violenţă publică, de ce au procedat atât de blând cu acest sociopat?

CITEŞTE: Bone Ferenc, A FOST REȚINUT pentru OMORÂREA prietenei sale, Molnar Beata. A fost audiat aproape 5 ore de procurorii clujeni

 

FOTO EXCLUSIVITATE: Ziar de Cluj/Mihaela Trif