Vocea ta

Focar de infecție în Zorilor, lângă Spitalul de Recuperare

Clujenii care locuiesc lângă Spitalul de Recuperare reclamă mizeria de pe terenul situat peste gardul spitalului, un adevărat focar de infecție. Mai mult, vecinii susțin că acolo și-au găsit adăpost câini și pisici fără stăpân, a căror prezență este deranjantă pentru cei care locuiesc în acea zonă. 

„Peste gard de spitalul de recuperare -zorilor , este o mizerie de nedescris…focar de infectie primaria nu poate curata ? sau sa oblige proprietarul sa curete terenul??? copaci, mizerii aruncate, caini, pisici, cei care locuim in jurul terenului nu putem dormi de latrat, mieunat daca venim seara de la servici langa tomberoanele de gunoi este plin de caini…ne este foatre frica”, reclamă un clujean.

Primăria este cea care trebuie să someze proprietarul să își îngrijească terenul, mai ales că începând cu anul 2021 proprietarii de terenuri neîngrijite, aflate în intravilanul municipiului Cluj-Napoca, vor fi supraimpozitaţi cu până la 500%. Prin terenuri neîngrijite se înţelege ca fiind cele în stare de paragină, acoperite de buruieni, părăsite, insalubre, curţi neîngrijite, împrejurimi nereparate şi neîntreţinute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *