PubliNews

7 ANI DE PARTENERIAT ÎNTRE IULIUS GROUP ȘI UNIVERS T

Scris de 5

Iulius Group a virat, în perioada 2007 – 2014, peste 3,9 milioane de euro către S.C. Univers T S.A., în baza contractului de asociere în participaţiune încheiat pentru edificarea Iulius Mall Cluj. Datorită performanţelor înregistrate în 2013, prin oferirea de servicii la cele mai înalte standarde, compania Iulius Group a achitat suplimentar suma de 130.545 de euro faţă de cota minimă stabilită prin contract.

În plus, din anul 2006 şi până în prezent, Iulius Group a contribuit la bugetul local cu peste 2,6 milioane de euro, în contul impozitului pe clădire.

Inaugurat în anul 2007, cu o suprafaţă construită de 147.000 mp, Iulius Mall Cluj a presupus o infuzie de capital de 78 milioane de euro, generând circa 2.000 de locuri de muncă. Iulius Mall a adus oraşului un nou concept de cumpărături şi divertisment, branduri în premieră, evenimente variate şi un alt stil de viaţă, atrăgând, anual, peste 15 milioane de persoane din întreaga regiune.

În 2008 a urmat Iulius Business Center, prima clădire office de clasa A dezvoltată de Iulius Group. Peste 1.000 de persoane lucrează în această clădire, ocupată integral de companiile multinaţionale Genpact, Office Depot şi Endava. Alţi aproximativ 1.000 de clujeni vor lucra în United Business Center Tower, imobil office de clasa A care va fi dat în folosinţă în luna septembrie a acestui an. Cu o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp, clădirea este închiriată 100% de societăţile Genpact şi Endava, companii care îşi extind operaţiunile în Cluj-Napoca. Pe segmentul office, investiţiile totale ale Iulius Group în Cluj-Napoca se ridică la valoarea de 19 milioane de euro.

Compania a iniţiat şi sprijinit numeroase demersuri organizate în beneficiul comunităţii clujene. Astfel, peste 2 milioane de euro au fost investite în modernizarea şi revitalizarea spaţiului verde din proximitatea Lacului de Vest. Inaugurat în octombrie 2013, Iulius Parc are o suprafaţă de 3 hectare şi a fost amenajat cu aproximativ 10.000 mp de gazon pentru trafic intens, peste 18.000 de arbori şi arbuşti, pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare. Iulius Parc este un loc efervescent din punct de vedere cultural, aici fiind organizate concerte de muzică, spectacole de operă şi multe alte evenimente artistice. Totodată, Iulius Mall a desfăşurat numeroase campanii sociale în diverse domenii şi este un partener constant în demersurile organizaţiilor nonguvernamentale.

În total, investiţiile companiei Iulius Group la Cluj-Napoca se ridică la 99 milioane de euro şi au creat, direct şi indirect, aproximativ 4.000 de locuri de muncăULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 3 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 5 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 5 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 6 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 7 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 8 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 24 hours In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 1 day Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE