PubliNews

7 ANI DE PARTENERIAT ÎNTRE IULIUS GROUP ȘI UNIVERS T

Iulius Group a virat, în perioada 2007 – 2014, peste 3,9 milioane de euro către S.C. Univers T S.A., în baza contractului de asociere în participaţiune încheiat pentru edificarea Iulius Mall Cluj. Datorită performanţelor înregistrate în 2013, prin oferirea de servicii la cele mai înalte standarde, compania Iulius Group a achitat suplimentar suma de 130.545 de euro faţă de cota minimă stabilită prin contract.

În plus, din anul 2006 şi până în prezent, Iulius Group a contribuit la bugetul local cu peste 2,6 milioane de euro, în contul impozitului pe clădire.

Inaugurat în anul 2007, cu o suprafaţă construită de 147.000 mp, Iulius Mall Cluj a presupus o infuzie de capital de 78 milioane de euro, generând circa 2.000 de locuri de muncă. Iulius Mall a adus oraşului un nou concept de cumpărături şi divertisment, branduri în premieră, evenimente variate şi un alt stil de viaţă, atrăgând, anual, peste 15 milioane de persoane din întreaga regiune.

În 2008 a urmat Iulius Business Center, prima clădire office de clasa A dezvoltată de Iulius Group. Peste 1.000 de persoane lucrează în această clădire, ocupată integral de companiile multinaţionale Genpact, Office Depot şi Endava. Alţi aproximativ 1.000 de clujeni vor lucra în United Business Center Tower, imobil office de clasa A care va fi dat în folosinţă în luna septembrie a acestui an. Cu o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp, clădirea este închiriată 100% de societăţile Genpact şi Endava, companii care îşi extind operaţiunile în Cluj-Napoca. Pe segmentul office, investiţiile totale ale Iulius Group în Cluj-Napoca se ridică la valoarea de 19 milioane de euro.

Compania a iniţiat şi sprijinit numeroase demersuri organizate în beneficiul comunităţii clujene. Astfel, peste 2 milioane de euro au fost investite în modernizarea şi revitalizarea spaţiului verde din proximitatea Lacului de Vest. Inaugurat în octombrie 2013, Iulius Parc are o suprafaţă de 3 hectare şi a fost amenajat cu aproximativ 10.000 mp de gazon pentru trafic intens, peste 18.000 de arbori şi arbuşti, pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare. Iulius Parc este un loc efervescent din punct de vedere cultural, aici fiind organizate concerte de muzică, spectacole de operă şi multe alte evenimente artistice. Totodată, Iulius Mall a desfăşurat numeroase campanii sociale în diverse domenii şi este un partener constant în demersurile organizaţiilor nonguvernamentale.

În total, investiţiile companiei Iulius Group la Cluj-Napoca se ridică la 99 milioane de euro şi au creat, direct şi indirect, aproximativ 4.000 de locuri de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *