Rautacisme

40.000 lei, din bugetul orașului, pentru pasiunea popic-managerului Șurubaru

Lista provizorie a asociațiilor și cluburilor sportive care primesc bani de la Primărie a fost publicată pe site-ul instituției. Cea mai mare sumă, 2,5 milioane lei, o primește Club Sportiv Universitatea. Urmează pe locul doi în topul alocărilor, Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj, cu 2 milioane lei. O sumă importantă, 1,5 milioane lei primește și echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca.

Nu a fost uitată nici pasiunea popic-managerul…pardon, city-managerul Gheorghe Șurubaru. Federația Română de Popice primește 40.000 lei pentru organizarea Campionatului Mondial de Popice, care va avea loc în perioada 13-26 mai în Cluj-Napoca. Se pare că primarul Emil Boc nu gustă așa mult acest sport plin de pasiune și lovituri dure, nu de alta, dar a aprobat doar 40.000 lei pentru Federația Română de Popice, care a cerut 150.000 lei. Se va descurca cumva Șurubi să facă bine să nu fie rău și să meargă ca unse popicele pe bandă  ca să mai poată posta voios și șugubăț pe Facebook. Poate mai ia niște bani de la curățenia la bordură că oricum nu prea se face, deși popic…city-manager-ul este specialist în așa ceva.

Dar, să revenim la celelalte asociații și cluburi sportive. Bani mai mulți decât Federația Română de Popice primesc Clubul Sportiv Motorhome Napoca Rally Team (405.000 lei), Clubul Sportiv Municipal (420.000 lei), Asociația Club Sportiv Runners Club (220.000 lei), Federația Română de Tenis de Masă (300.000 lei), Federația Română de Handbal (170.000 lei).

Sume mai mici decât Federația Română de Popice au fost aprobate pentru Asociația Județeană de Atletism Cluj (20.000 lei), Club Sportiv Aqua 01 Cluj-Napoca (20.000 lei), Club Sportiv Univers (15.000 lei) ș.a.

Citește și:

De ce tresaltă de bucurie mustăcioara popicarului șef, Gheorghe Șurubaru? Aflați ce surpriză de proporții i-a făcut “tăticuțul” Boc

“Sitimenejerul” Gheorghe Șurubaru ne-a lovit în moalele capului cu un răspuns dur ca un popic când am cerut raportul de activitate pe anul trecut. Citiți și vă minunați!

În Primăria Cluj-Napoca funcționează Șurubaru, primul city-manager virtual

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *