Din oras

4.000 de euro pentru scena din Piata Muzeului de Zilele Clujului

Scris de 267

Primaria a alocat 4.000 de euro pentru serviciile de scenotehnica necesare concertelor din Piata Muzeului, programate in perioada 22-26 mai, de Zilele Clujului. Achizitia se va face in mod direct, iar ofertele se asteapta pana in 13 mai.

Scena trebuie sa aiba dimensiunea de 7 pe 5 metri, sa dispuna de diferite facilitati de sunet si de lumini, sa  aiba o masina de fum. Oferta trebuie sa cuprinda si asistenta tehnica – un inginer de sunet, un inginer de lumini si minim trei tehnicieni de scena.

Nu este o noutate ca aproape fiecare contract pentru servicii de scenotehnica si sonorizare a Primariei este incheiat cu una dintre firmele lui Marius Merca.

De exemplu pentru scena din Piata Unirii pentru spectacolul de Revelion SC Marius M Sound a incasat de la Primarie nu mai putin de 40.000 de lei. Aceeasi firma s-a ocupat de scena si pentru 1 Decembrie si Targul de Craciun pentru suma de 33.500 de lei.

O alta firma de-a lui Merca, Marius M Show a mai avut un contract cu Primaria in vara pentru suma de aproape 10.000 de lei. De asemenea de Zilele Clujului de anul trecut a mai incasat bani frumosi prin firma MM Show.

Contractele incheiate cu firma lui Merca au insumat 41.500 de lei, adica peste 9.000 de euro. In 2013 a incasat peste 13.000 de euro de Zilele Clujului de la municipalitate, cand numai pentru serviciile din Piata Unirii, Marius Merca a ofertat 56.030 de lei.

Anul acesta de Zilele Clujului s-au mai cheltuit 7.000 de euro pe tiparirea brosurilor cu programul festivalului.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 15 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 16 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 16 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 16 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 17 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 17 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 18 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 18 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 18 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 19 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 19 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 20 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE