Afacerea zilei

2021 a fost un an bun pentru Electrosigma lui Arpad Paszkany: firma a făcut profit de peste 600 MII EURO de la pierderi de 2,7 MILIOANE EURO în 2020

Scris de 939

Electrosigma, una dintre cele mai vechi firme din Cluj, a încheiat anul 2021 cu date financiare bune în comparație cu anul 2020. Compania are obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În principal, Electrosigma închiriază spațiile comerciale din clădirea de pe strada Republicii nr. 109. Compania este deținută de Arpad Paszkany, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Cluj. El deține mai multe firme.

Anul trecut, Electrosigma Cluj-Napoca a înregistrat o cifră de afaceri de 2,7 milioane euro, aproape la fel ca ea din 2020 (2,8 milioane euro). În urmă cu trei ani valoarea veniturilor totale era de peste 3,2 milioane euro, iar în 2018 tot de 3,2 milioane euro.

Profitul net declarat anul trecut de Electrosigma a fost de 628.700 euro. 2021 a fost un an excelent din punct de vedere al profitabilității. În 2020, compania a declarat pierderi de peste 2,7 milioane euro, în timp ce în anul 2019 a avut un profit net de 1 milion euro. În anul 2018, firma clujeană a avut pierderi de peste 2,6 milioane euro.

În ultimii patru ani, numărul de angajați a variat între 44 și 48.

Electrosigma are trei asociați: Robert Arpad Paszkany (90%), Arpad Paszkany (10%), Sigma Center Developments SRL (0%).

Trei firme sunt conectate direct de Electrosigma:

 • Sigma Center Developments este deținută de Never Stone Services LLP Canada (71%) și Electrosigma SRL (29%). Are obiect de activitate activități ale holdingurilor. Pe această firmă funcționează florăria Magnolia. În 2020, a înregistrat 690 mii euro cifră de afaceri și profit net de 24 mii euro.
 • Uniall SRL este deținută de Arpad Paskany (50%) și Arpad Robert Paskany (50%). Compania are obiect de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară. În 2020, a înregistrat 22.700 euro cifră de afaceri și 2.650 euro pierderi.
 • Paz Management Group SRL  este deținută de Arpad Paskany (76%) și Never Stone Services LLP Canada (24%). Compania are obiect de activitate activități de consultanță pentru afaceri și management. În 2020, a declarat 105 mii euro cifră de afaceri și pierderi de peste 47 mii euro.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 8 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 9 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 10 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 10 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 11 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 11 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 12 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 13 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 13 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 13 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 14 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE