In vizor

2016, al treilea an consecutiv in care Strada B. P. Hasdeu este sparta

Dupa ce a fost asfaltata in 2014, apoi sparta si reabilitata din nou in 2015, strada B. P. Hasdeu este sparta din nou. In zona se efectueaza o lucrare a celor de la Compania de Apa, motiv pentru care accesul auto este interzis pe aceasta strada. Reprezentantii Primariei spun ca lucrarile vor fi incheiate pana la sfarsitul saptamanii. Intre timp, studentii sunt nevoiti sa se obisnuieasca cu zgomotul facut de muncitori si cu traficul care s-a creat in aceasta arie.

Inca de dimineata, pe strada B. P. Hasdeu muncitorii de la Compania de Apa au blocat accesul auto. Acestia au spart strada deoarece se pare ca este o problema cu conducta de apa, insa nu se stie exact despre ce este vorba. De asemenea, unul dintre muncitori explica faptul ca strada Hasdeu va mai fi blocata pentru cateva ore.

“Inca vreo doua, trei ore e blocata. Inca nu s-a gasit problema de apa”, spune acesta.

De cealalta parte, reprezentantii Primariei informeaza ca lucrarile vor dura toata saptamana.

“In zona are loc o lucrare a Companiei de Apa, care se va desfasura pe parcursul acestei saptamani”, explica oficialii.

Totodata, traficul este dat peste cap deoarece accesul auto in complexul studentesc Hasdeu este restrictionat pe strada B. P. Hasdeu. Lucrarile executate de compania de apa incep chiar din intersectia cu Victor Babes si strada Pasteur. 

De asemenea, in caminele din apropiere, studentii sunt informati ca apa se va intrerupe in cursul zilei de astazi. 

“Sunt puse afise la fiecare etaj cum ca nu vom avea apa azi, dar nu stiu de la ce ora. Mie mi-a mers pana acum”, spune un student din caminul 14.

In acest context, amintim ca nu este prima data cand studentii sunt intampinati de o strada aflata in santier, fiind nevoiti, totodata, sa suporte zgomotul aferent lucrarilor. Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu a fost asfaltata doar in urma cu doi ani de zile. La vremea aceea, lucrarile au demarat exact in ziua inceperii anului universitar, astfel incat, studentii au fost intampinati de un santier urias, conform clujust.ro. In 2015, strada a fost din nou sparta, insa atunci sapaturile au fost executate la marginea dinspre camine a strazii. De data aceasta, uriasa groapa rezultata in urma interventiei muncitorilor se afla chiar in mijlocul soselei, in fata magazinului alimentar de langa Caminul 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version