Jos palaria

2000 de clujeni au ales jazzul in defavoarea micilor si a berii ieftine de la Sala Sporturilor

Doua evenimente distincte i-au scos din casa pe clujeni duminica dupa masa, unul cu Catalin Maruta pe scena, fete decoltate si bere ieftina si celalalt cu artisti de jazz si un concert acustic in Parcul Mare. Cartierele Clujului s-au imbulzit la Sala Sporturilor, dar atmosfera din Parcul Mare a fost impresionanta.

Festivalul Lidl a reunit la Sala Sporturilor “Horia Demian” tot ce poate insemna un festival neaos al berii: lume multa si pestrita, baloane, oameni in tricouri tipatoare, muzica de doi lei si multe gunoaie aruncate direct pe jos sau direct in Somes. A turuit pe scena insusi Catalin Maruta, au “cantat” Dj Rynno & Sylvia, au dansat draceste Andreea Antonescu si trupa ei si Proconsul a adus la Cluj cateva cantece siropoase. In bubuitul boxelor, mii de oameni s-au inchesuit la scena, au stat la coada la mici cu un leu bucata si bere cu 1,6 lei paharul si apoi s-au insirat in grupuri pe malul Somesului.


In acelasi timp, la cateva sute de metri mai incolo, atmosfera era cu totul alta. Oameni eleganti se plimbau prin Parcul Mare, bunici, copilasi, amorezati, biciclisti. Zona din spatele cazinoului era presarata cu oameni care stateau pe iarba si pe banci la concertul acustic al trupei Vita de Vie. Piesele turbate ale artistilor au devenit domoale si ritmate, pe alocuri asezonate cu muzica populara, la fel cum au facut recent si la Peninsula.

Fara bere, mici sau alta consumatie, fara stridente, cantarea a fost pe placul tuturor celor din public care au avut parte si de cateva melodii in premiera, de pe noul album al trupei. Tot duminica au cantat si cei de la Jazzybirds.

Pentru ca nu au dat fuga la un festival cu mici, bere si fete dezgolite pe scena, ci au savurat un concert cu muzica buna in Parcul Mare, spunem Jos Palaria celor aproximativ 2.000 de clujeni care au fost duminica la Jazz in the Park!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version