Eveniment

Mai multe echipaje ale ISU Cluj intervin lângă Aghireșu. Un adolescent s-ar fi înecat în Laguna Albastră. UPDATE: A fost găsit și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, a decedat

ISU Cluj anunță vineri că o persoană este în pericol de înec în lacul Laguna Albastră de lângă Aghiresu, la fața locului intervenind un echipaj de prim ajutor, o autspecială dar și o barcă.

Din primele informații, ar fi vorba despre un băiat de 15 ani. La fața locului sunt un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție în situații de urgență. Se deplasează încă un echipaj cu barca de salvare.

Lacul Laguna Albastră s-a format pe un fost sit minier din zona Aghireșu, într-un crater din care se extrăgea caolin – o argilă albă cu proprietăți refractare.

UPDATE. La Laguna Albastră a fost solicitată ambulanță SAJ cu medic in sprijinul ISU, persoana in cauză a fost găsită în apă și scoasă la mal de către pompieri.

”Au fost începute manevrele de resuscitare”, au spus pompierii.

UPDATE: Potrivit informațiilor ISU Cluj, în ciuda manevrelor de resuscitare, adolescentul de 15 ani care se afla la scăldat în lacul „Laguna Albastră” a murit.

Exit mobile version