Rautacisme

17 polițiști locali, bone de lux pe banii clujenilor! „Nu pot să facă altceva, e nevoie de ei în autobuz”

Viața de polițist local la Cluj-Napoca nu a fost niciodată mai frumoasă. Mai ales pentru cei 17 cavaleri ai mesei rotunde aleși pe sprânceană să păzească pruncii din autobuzele școlare, puse la dispoziție de primărie pentru a transporta elevii la școală.

„Avem peste 130.000 de elevi pe care i-am transportat de la începutul acestui an și peste 9000 de adulți. Practic, am reușit să scoatem câteva mii de mașini din centrul orașului. Un element extrem de important, în fiecare alt autobuz școlar avem câte un polițist local pentru a asigura ordinea și pentru a avea încredere părinții. Avem 17 polițiști locali, care nu pot să facă altceva, pornesc dimineața la 6 jumătate, au pauză de câteva ore, iar sunt în autobuz pentru programul de după amiază. Vorbim de 17 polițiști locali luați din aproape 300 cei ce îi avem”, a explicat Dan Tarcea situația.

Așadar 1000 de euro pe lună, pentru a fi bonă de lux pentru elevii din Cluj-Napoca. Fix în momentul în care le plângeam de milă, că duc o viață grea pe stradă, cei 17 samurai binecuvântați de zei ne contrazic prin fapte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *