Editorial

1423 de voturi. Atentie la mine, USR-isti clujeni! Duminica jucati pentru promovare! Duminica puteti lupta pentru ca USR sa dea viitorul primar al Clujului, viitoarea majoritate din Consilul Local. Nu fiti papagali naivi si lenesi! 1423…

Gotiule, in tine imi pun speranta, fiindca esti ziarist cu memorie, dupa aia senator. Nu uita noaptea de vara din 2012 cand fraierul de Nicoara a lasat armele jos si a fost facut ca la PSG de Buda, Maestrul Noptii.

Pentru corporatistii din USR, ca asa le place, primul slide: ora 22.02, Nicoara era deja imparat in Cluj. Insa nu stia ca urma sa devina un Mircea Geoana local.

Ungureanule, in tine imi pun speranta, fiindca esti un oengist cu memorie, dupa aia deputat. Nu uita nici tu seara aia cand, printr-o magie, prin implicarea maestrului Rondului de Noapte, Daniel Varys Buda, au aparut 1423 de voturi care au aruncat Clujul intr-o noua mizerie – a treia administratie Boc. Si apoi a 4-a.

Ba, astia din USR, voi nu sunteti prosti, sunteti doar isterici fara experienta, netrecuti prin viata, nestiutori de Cluj. EU stiu Clujul si subteranele lui, mi-a luat 2 decenii sa invat ce jocuri de tron se joaca in acest oras.

Duminica, aveti o sansa imensa, aia de a duce USR in REALITATEA celor 30 si ceva de procente date de IRES pentru voi la Cluj. Daca va culcati pe aburii sondajelor si nu munciti, nu ardeti pentru ziua de duminica, va fac pedelistii lui Boc si Buda VARYS ca la Nufarul.

Varys, acest Daniel Buda din Game of Cluj

 

Ziua de duminica, 26 mai, poate insemna prohodul unui primar nesimtit (ati vazut, ba, corporatistilor, cum l-a scuipat Boc pe useristul vostru in public, ala care s-a dus cu bun simt sa reclame ceva in Consiliul Local? nu, ca voi sunteti autisti sociali, nu cititi presa locala), poate insemna un sut in cur pentru o gasca de consilieri locali, slugi ale lui Boc, care nu se implica in comunitate. Poate insemna inceputul unei noi ere, in care USR, in iunie 2020, sa puna primar in Cluj, sa ia majoritatea in Consiliul Local Cluj, sa faca un Cluj mai bun.

Duminica, dusmanul vostru la Cluj nu e PSD-ul condus de Nasra Horia, un nevolnic politic, care va scoate 10 la suta. Poate si mai putin. Dusmanul vostru e hidra de slugi ale lui Boc care vor apara cu dintii prajitura banului public. Daniel Buda, europarlamentar de Cluj la al doilea mandat, de care nu ati stiu pana acum, sa va spun eu ca exista, este David Copperfieldul numararii voturilor. Are magii, strategii de intimidare, oamenii lui in sectii, TOT. Dati-i jos chilotii!

Nu pentru mine, v-a zis prostul ala de Elek Levente sa ma urati. Nu pentru ca eu sunt filopesedist, ceea ce nu am ascuns. Ci pentru voi, idiotilor. Pentru sectia jegoasa de la UPU, unde, cand va veti duce copiii, o sa stati in conditii de ev mediu. Pentru spitalele clujene, locul 3 pe ROMANIA la infectii nosocomiale. Pentru absenta unui spital regional, a unei filarmonici, a unor solutii de trafic coerente. Pentru absenta scolilor si creselor si gradinitelor. Pentru ca, dragi corporatisti, intre doua coduri de Drupal, o sa faceti si copii. Si o sa vedeti ca am avut dreptate: Clujul NU are de nici unele. Magia Untold sau Electric sau TIFF nu va va ajuta cand ajungeti cu copilul in cacatul de la Infectioase.

Useristilor, ia intrebati-l pe Gotiu si pe Ungureanu daca va mint:

1) 2014. Emil Boc, DEJA in PNL, alege sa NU il ajute pe Iohannis in campania pentru prezidentiale. Alege sa faca PE FATA campanie pentru Udrea. Penala Udrea.

2. Mai 2019. Boc se face ulei de motor pe langa curul lui Iohannis, nu mai stie cum sa ii intre in gratii.

 

Duminica nu veti schimba Clujul. Ci puteti schimba viitorul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *