Din oras

100 de mii de clujeni au citit articolul cu dramatica poveste a milionarului Dorel Goia. Ce i-au transmis oamenii simpli

Jurnalistul Liviu Alexa a demonstrat inca o data ca „le are” cu scrisul: povestea despre milionarul clujean Dorel Goia a emotionat nu numai prin scriitura aparte a lui Alexa, cat si prin complexitatea subiectului, unul plin de dileme morale.

Dorel Goia a fost si este un om de afaceri special al Romaniei si a marcat indubitabil destinele a mii de clujeni cu care a interactionat de-a lungul vietii sale, ca le-a fost unora profesor de istorie sau diriginte, ca le-a fost angajator sau partener. Mie mi-a fost profesor de istorie in primul an de facultate la Politehnica, inaintede ’89, stiu ce zic.

Circa 100 000 de clujeni au ales sa citeasca articolul jurnalistului de investigatii Liviu Alexa de la Ziar de Cluj, publicatie auditata de BRAT – Biroul Roman de Audit Transmedia, care ofera analize profesioniste de trafic prin SATI – Studiul de Audienta si Trafic Internet – singurul standard de masurare profesional agreat de industria de media si publicitate din Romania. Adica cifre reale, nu cosmetizate, caci mereu am fost transparenti in aceasta privinta.

Clujenii au tinut sa ii transmita lui Goia diverse ganduri, cele mai multe de bine, unii aducandu-si aminte cu placere de interactiunea cu el, altii sfatuindu-l sa lase naibii banii, caci are destui, si sa se ocupe de viata si sanatatea sa.

Iata cateva dintre ele: