Din oras

100 de lucruri penibile în Cluj-Napoca: În timp ce „bonţidenii” locali se ocupă de muşamalizarea unui accident, clujenii îşi bat joc de parcări

În faţă la Universitatea Babeş-Boliay, pe strada Universităţii, este amenajată o parcare publică. Aceasta este delimitată de strada Universităţii, colţ cu Mihai Kogălniceanu, pe exeterior, cu nişte stâlpişori – stâlpişorul este delimitatorul a orice în Cluj-Napoca, chiar va trebui să aflăm de la cine se aprovizionează municipalitatea cu ei şi cât de ieftini sunt de îşi permite să-i lase să fie distruşi şi numai îi înlocuieşte, fără să mai aflăm vreodată pe banii cui, sau măcar dacă vinovaţii de distrugerea unui bun public au fost identificaţi şi pedepsiţi.

Săptămâna trecută am fost doar martori, că nu am mai apucat să şi filmăm, cum o proastă şi-a înfipt spoilerul în stâlpişorii despre care facem vorbire, trecând aţă peste ei, să se parcheze. În schimb, în această dimineaţă am surprins trei NESIMŢIŢI care au profitat de faptul că „bonţidenii” locali au alte preocupări şi s-au parcat trecând şi distrugând stâlpişorii, puşi, se pare, facultativ.

Poate, între timp, agentul „bonţidean” o fi dat pestenesimţiţi şi i-o fi aşteptat, aşteptăm comunicat. Şi în acel comunicat aşteptăm şi date despre costul stâlpişorilor.

PS: Trimitem şi pe 544 solicitare la minunata noastră municipalitate: câţi stâlpişori se plantează lunar în oraş, cât costă, de la cine cumpărăm, câţi sunt distruşi, câte persoane care au distrus au fost identificate şi trase la răspundere conform legii, cine plăteşte?

PS2: NE CEREM NOI SCUZE, în locul colegilor lor nesimţiţi, tuturor poliţiştilor locali care îşi fac datoria. Ne pare rău că, din cauza unor neterminaţi şi neisprăviţi care nu îşi fac datoria, cad şi ei sub incidenţa materialelor noastre. Să se revolte şi ei, cum ne revoltăm şi noi, să nu se complacă în căldicelul miliţienesc „leafa vine, noi, cu drag, muncim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *