Din oras

100 de lucruri penibile în Cluj-Napoca: Angajații municipalității și adulatorii lui Emil Boc

Nu știm de cine aparține neisprăvitul care dădea, azi noapte, cu sflanta la bordură pe strada Crișan din Cluj-Napoca – cică făcea “curat” în vederea marcării parcărilor cu vopsea, împrăștiind mezria pe mașini și clădiri, ridicând în văzduh o mini furtună de praf. Fiind vorba despre parcări, e posibil să aparțină de indolentul sinecurist Pantelică de la RADP Cluj-Napoca. Dacă ne înșelăm, ne cerm scuze pentru apartenență: indolența, nesimțirea și sinecura personajului care conduce RADP, rămân.

Când i s-a atras atenția cu privire la mizeria pe care o face, imbecilul municipal a răspuns: “Asta-i viața!”

Da, aceasta-i viața trăită într-o permanentă minciună de PR în Cluj-Napoca. Mai întâi, curățenia stradală. Norii aceia de praf nu ar fi existat dacă se făcea curățenie stradală. Dar nu se face, numai se plătește inutil, la fel de inutil ca pe sinecuristul lui Boc, Gheorghe Șurubaru, specialistul în curățenie la bordură, care primește o șapcă de bani lunar degeaba, doar să aibă și el ca pe „o cocorație” funcția de city manager. Poate aflăm și noi de ce se dau bani pentru așa-zisa curățenie stradală, dacă rezultatul este cel care se vede la cea mai mică adiere de aer.

Apoi clujenii care dau cu pupatul în dos la primar: “vă mulțumim că ni l-ați adus pe Rieu”, bla-bla-bla, “avem cel mai curat aer și oraș din lume”, bla-bla-bla – și care trăiesc într-o realitate paralelă cu ceea ce se trăiește și se vede zilnic. Praful acela va și în plămânii acestor idioți utili ai lui Boc.

Apoi indolența unor angajați ai regiilor și direcțiilor din Primăria Cluj-Napoca care produc astfel de situații, de needucați și neterminați ce sunt. De mână cu șefii lor, majoritari lipitori de afișe ai lui Emil Boc, niște inutili aroganți, puși în sinecuri pe banii clujenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *