PubliNews

1.000 cadouri pentru copiii din Cluj, din partea EBS Romania

EBS Romania, impreuna cu Primaria Cluj-Napoca vor imparti 1.000 de cadouri copiilor din Cluj Napoca, sambata 6 Decembrie incepand cu ora 19:00 in doua zone din centrul orasului: la Casuta lui Mos Craciun din Piata Unirii si la Bradul de Craciun al EBS, amplasat pe Bulevardul Eroilor.

 “Este important pentru noi sa fim cat mai aproape de societatea in care traim si sa cladim oportunitati in comunitatea noastra. Apropierea sarbatorilor de iarna ne face si mai interesati de starea de bine a celor din jur si in special de zambetele copiilor, care in fiecare an il asteapta cu atata entuziasm pe eternul Mos”, a declarat Daniel Metz, CEO EBS Romania.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul IT, EBS Romania este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecome Corporation (NTT), cel mai mare concern de telecomunicatii din lume.

 “Sarbatorile de iarna sunt o ocazie in care, prin implicarea entuziasta a companiilor simtim ca suntem cu adevarat o comunitate, ai carei membri sunt atenti la nevoile celor de langa ei si fac efortul de a aduce bucurie tuturor clujenilor”, mai spun reprezentatii Primariei Cluj-Napoca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *