Din oras

Surpriza: Ioan Bene preia Aroma si se pregateste de inca un hotel de 5 stele

Omul de afaceri clujean Ioan Bene a preluat acum cateva zile restaurantul de lux Aroma, precum si terenul aferent, intr-o tranzactie surpriza ce arata ca intentiile lui Bene sunt mai mult decat serioase in ceea ce priveste industria de ospitalitate.

Restaurantul Aroma este cotat in categoria “de lux”, fiind apreciat pentru privelistea sa deosebita. Restaurantul se afla la iesirea spre comuna Feleac, are 400 de locuri pe trei sali modulare. Suprafata construita este de 1.400 mp, dar tranzactia include si preluarea a 3.494 mp de teren.

Ioan Bene a confirmat pentru Ziar de Cluj aceasta preluare surpriza:

“Va confirm ca am preluat de la domnul Calin Aschilean aceasta afacere, restaurantul Aroma si terenul sunt niste active deosebite, situate intr-un loc special. Am de gand sa continui evenimentele care au facut celebra aceasta locatie, vreau sa inteleaga toata lumea ca vor fi pastrate toate contractele si ca activitatea nu va fi afectata sau oprita, ci doar imbunatatita. Pentru anul 2015, analizez oportunitatea construirii unui hotel de 5 stele, ca sa punem in valoare privelistea deosebita de acolo”.

Ioan Bene a surprins comunitatea de afaceri anul trecut, cand a oferit 5 milioane de euro cash pentru a cumpara cea mai cunoscuta cladire din Cluj, hotelul Conti, o cladire simbol, ramasa de ani de zile in paragina.

Bene este si un mare sustinator al Bisericii Ortodoxe Romane. In 25 ianuarie 2014, insusi Mitropolitul Andrei i-a acordat lui Bene distinctia “Crucea Transilvana”, pentru sprijinul acordat Bisericii in lucrarea pastoral-misionara.

Potrivit unor surse, omul de afaceri a fost cel care a donat un teren valoros pentru constructia unei noi biserici in cartierul clujean Europa, ce va purta hramul “Sfantul Ioan Botezatorul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *