PubliNews

Se dă startul vacanţelor la Târgul de Turism Touristica!

În perioada 21-23 noiembrie 2014 va avea loc cea de-a  11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

Vino să îţi achiziţionezi vacanţa de Revelion, munte, ski, exotice la cele mai bune preţuri cu reduceri de până la 35%. În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi şi 35% la rezervările pe loc. 
Evenimentul este dedicat şi operatorilor în turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteţi aşteptaţi pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut. 

De ce să participi la târguri de turism? 

Iată câteva avantaje: 

În primul rând pentru că găseşti în acelaşi loc o gamă largă de oferte. 
În al doilea rând pentru că există discounturi generoase oferite de către expozanţi pe perioada târgului. 
În al treilea rând agenţiile îţi oferă posibilitate de a-ţi cumpăra vacanţa din timp şi în regim de early booking. 
În al patrulea rând poţi participa la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunoţti mai bine diferite aspecte ale unor destinaţii. 
Acestea sunt doar câteva aspecte, dacă aţi beneficiat şi de alte avantaje, ne puteţi transmite şi nouă. 

 

Ce oferte de găsim la târg?

 

Daca alegem in vecinatate, Bulgaria/Bansko un sejur incepe de la 94 Euro/4*/demipensiune/transport individual sau Austria/Innsbruck, Alphotel 4* de la 244 Euro.

Revelionul intr-o destinatie exotica, departe de zapada si frigul autohtone poate fi prin alegerea unui sejur in Dubai la Hotel Jormand Apartments Bur Dubai – 4 nopti/415 Euro transport avion cu toate taxele incluse! 

Revelionul la munte poate inseamna 3 nopti cu un buget de aproximativ 1600 de Ron/persoana. 

REVELION LA SUIOR MARAMURES: 3 nopti/ 1580 lei/pers/cam dubla- cazare cu mic dejun bufet suedez; – pranz si cina bufet suedez (fara bauturi alcoolice incluse); – cina festiva de Revelion, acces gratuit la sauna, jacuzzi, billiard, tenis de masa, darts, sala fitness pe intreaga durata a sejurului;  urcari cu telescaunul.

Dacă deja visezi la vacanţa de vară din 2015, vino şi vezi ofertele super-earlybooking!

De exemplu un sejur in Grecia poti achizitiona la pretul de 186 Euro/transport avion, in Bulgaria de la 10 Euro/persoana.

 

Organizator: Libero Events

Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro, tel: 0364 110 371 sau 0747 425 160.

Mai multe detalii: http://touristica.ro/

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *